A kiváló minőségű szappan főzése lassú és költséges folyamat: a természetes, nagy tisztaságú olíva-, pálma- és kókuszolajat lassan, alacsony hőfokon, szóda hozzáadásával 3 napig főzik, majd kivonják a keletkező glicerint és természetes illóolajokkal és hatóanyagokkal újra felfőzik, formázzák és csomagolják. A lassú főzés eredményeképpen a szappan nem tartalmaz vizet és csak minimális glicerint. A Nesti Dante oliva alapú szappanok régi toszkán hagyományok alapján készülnek. A több napon át tartókíméletes főzés során a hatóanyagok nem bomlanak le, a főzőmesterek az eljárás során zsírsavak helyett semleges kizárólag növényi eredetű zsírokat használnak. Így végtermékként gazdag textúrájú, természetes illatú és lágy naturszappanokat állítanak elő.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.