Menu
Your Cart

Van már fiókja? Lépjen be és nézze meg Saját kedvezményét!

Paleolit drazsé kesudiós 100g

Paleolit drazsé kesudiós 100g
Paleolit drazsé kesudiós 100g
  • Vonalkód: 5999564042470
  • Egységár: 8.30 Ft/ g
830Ft
Nettó ár: 654Ft
Ár hűségpontokban: 830
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.

Paleolit drazsé kesudiós 100g termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Paleolit drazsé kesudiós 100g

Eritrittel édesített csokoládéval bevont egész kesudió szemek.

Összetevők:  Pörkölt kesudió (30%), Édesítőszer: Eritrit, Kakaópor, Kakaóvaj, Kókuszliszt, Pálmazsír, Édesítőszer: Szteviol glikozidok.

Kakaó szárazanyag a bevonatban minimum 60%.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
 
Energia kcal/kJ 455 kcal / 1882 kJ
Zsír 38,3 g
- ebből telített zsírsavak 17,3 g
Szénhidrát 35 g
- ebből cukrok 2,3 g
Fehérje 10,8 g
<0,1 g
 
Száraz és hűvős helyen tárolandó.

Mi is az Eritrit?

Az eritrit egy zöldségekben, gyümölcsökben is előforduló édes ízű természetes anyag, melyet nagy mennyiségben növények kultúrával való erjesztése során nyernek, tisztítanak és kristályosítanak, hogy a kristálycukorral megegyező módon váljon használhatóvá édesítésre.

Tulajdonságai azonban különböznek:

- Glikémiás indexe: 0;
- Gyakorlatilag kalóriamentes (mindössze 20kcal/100g);
- Nem emeli sem a vércukorszintet, sem az inzulinszintet;
- Más édesítőszerekkel szemben nincs mellékíze, és nem okoz hasmenést,
- Segít megelőzni a fogszuvasodást és a fogkő kialakulását;
- A vele készült ételek lassabban romlanak, mert a gombák és baktériumok számára nem nyújt táptalajt;
- Cukorbetegek, diétázók és candidával küzdők is bőséggel használhatják;
- Sütésre is használható, mert magas hőmérsékleten sem veszíti el édes ízét és nem keseredik meg.