A hajdina remek ásványianyag-, vitamin- és rostforrás.
Tökéletes alternatíva a gluténérzékenyek számára.
A hajdinában található flavonoidok pozitívan befolyásolják az szervezet védekezőképességét és segítenek az érfalak megerősítésében.
Önmagában, tejjel vagy joghurttal való fogyasztása mellett, a puffasztott hajdina remek választás a húsételek panírozásához, mert a hajdina nem ég meg.
Tárolása: napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.
Átlagos tápérték/100g
Energia tartalom: 1594 kJ/376 kcal
Zsír: 1,3 g
ebből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 84 g
ebből cukrok: <0,3 g
Élelmi rost: 2,8 g
Fehérje: 5,6 g
Só: <0,01 g
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.