Menu
Your Cart

Homoktövis-Ananász bromelain zselé 180g

Homoktövis-Ananász bromelain zselé 180g
Homoktövis-Ananász bromelain zselé 180g
  • Vonalkód: 5997310301499
  • Egységár: 16.33 Ft/ g
  • Korábbi ár: 2880 Ft
Ár: 2 793Ft
Eredeti ár: 2 940Ft
Nettó ár: 2 199Ft
Ár hűségpontokban: 2940

Homoktövis-Ananász bromelain zselé 180g termék vásárlása, rendelése

Homoktövis-Ananász bromelain zselé 180g

Leírás:
A homoktövis zselé egészségesebbé teheti immunrendszerét és bőrét. A termék nemesített homoktövis gyümölcséből készült .A bromelin az ananász proteolitikus enzime. A bromelin (bromelian) az ananászban található enzimek keveréke, kéntartalmú, proteáz fehérjeemésztő enzim komplex. Az ananászból és szárából állítják elő a táplálék-kiegészítőkbe szánt enzimet. A nyers ananász önmagában nem biztosítja a szükséges bromelin mennyiségét ezért szükséges a táplálék-kiegészítő szedése.

Összetevők:
Ananászlé sűrítmény (69,6%), homoktövislé sűrítmény (8,7%), fruktóz, almapektin, bromelain enzim. Aktív hatóanyagok a napi 6g adagban : Bromelain: 40mg (100 FIP unic egység) Ananászlé sűrítmény: 4,18g Homoktövislé sűrítmény: 0,6g

Fogyasztás:
Naponta 2 alkalommal 1 mokkáskanál (kb. 3g/mokkáskanál) elfogyasztása lehetőleg étkezés előtt javasolt. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó! Felbontás után 40 napon belül fogyasszuk el. A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.