Az arab országokban már évszázadok óta az alapélelmiszerek közé tartozó hüvelyes növény végre hazánkban is kezd ismertté válni. Már az 1300-as években elérhető volt, viszont először csak takarmányként használták és csak később jelent meg a gasztronómiában. A külleme miatt, a népnyelvben bagolyborsóként elhíresült barnás szemek, ízben kicsit dióra hasonlítanak, édeskések és nagyon sokoldalúan felhasználhatók. Ehetjük önmagában, salátákba keverve, levesben vagy köretként.
A csicseriborsó főzése nagyon egyszerű, bár az áztatás miatt kicsit időigényes. Tápanyag- és fehérjedús, sok mediterrán és indiai étel remek kiegészítője lehet.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.