Menu
Your Cart

Expect ovulációs tesztkészlet 1db

Expect ovulációs tesztkészlet 1db
Expect ovulációs tesztkészlet 1db
  • Vonalkód: 5999882791104
  • Egységár: 1210.00 Ft/ db
  • Korábbi ár: 1210 Ft
Ár: 1 149Ft
Eredeti ár: 1 210Ft
Nettó ár: 1 095Ft
Ár hűségpontokban: 1210

Expect ovulációs tesztkészlet 1db termék vásárlása, rendelése

Expect ovulációs tesztkészlet 1db

Az Expect LH termékenységi teszt a tüszőérés meghatározására szolgáló vizeletteszt.

A petesejt kiszabadulását, a tüszű repedést (ovulációt) az ún. luteinizáló hormon (LH) szintjének hirtelen, hullámszerű emelkedése előzi meg néhány órával. Ezt a hormonszint kiugrást LH-csúcsnak nevezik. Az ovuláció körüli néhány nap alatt a legnagyobb az esélyt a megtermékenyülésre.

Az Expect LH-teszt segítségével, a mérések számától függően (napi két mérés esetén 6 óra pontossággal) akár órányi pontossággal meghatározható a tüszőrepedés idopontja. Ez akár védekezés, akár a teherbe esés valószínűségének növelésére felhasználható. Segítségével igazolható a töszőérést stimuláló kezelések sikere.

Az együttlét időpontjának megválasztásával a tervezett gyermek nemének valószínűsége befolyásloható. Erre a célra nem ajánljuk.

A dobozban 4 db teszt található. A vizeletbol délelőtt 10 és este 8 között kell mintát venni és a kiértékelésig kb. 5 percet várni.

 

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

..
542Ft 570Ft
Nettó ár:516Ft

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.