Menu
Your Cart

Bacsó Béla u. 29. átvételi pontunk nyitva tartása és ügyfélszolgálati elérhetőség: Május 20. hétfő ZÁRVA. Kellemes hosszú hétvégét! 

Cleanic vattakorong pure effect 120db

Cleanic vattakorong pure effect 120db
Cleanic vattakorong pure effect 120db
  • Vonalkód: 5900095000327
  • Egységár: 4.50 Ft/ db
  • Korábbi ár: 530 Ft
Ár: 513Ft
Eredeti ár: 540Ft
Nettó ár: 404Ft
Ár hűségpontokban: 540

Cleanic vattakorong pure effect 120db termék vásárlása, rendelése

Cleanic vattakorong pure effect 120db

A Cleanic egy törlőkendőket gyártó márka, mely azon nők számára jött létre, akik gyors és aktív életet élnek,ezért kényelmes és gyors megoldást szeretnének bőrük tisztántartására és ápolására.

A márka termékei technikailag és kozmetikailag is fejlettek, és követik az aktuális globális trendeket.

Cleanic Pure effect puha vattakorongok változatos formában (négyzet és kör) és méretben, hogy mindenki megtalálja a célnak legmegfelelőbb típust. Speciálisan kialakított felszíne 15%-kal nagyobb tisztító felületet biztosít a vattakorong mindkét oldalán. Puha tapintása kényelmes és gyengéd tisztálkodást biztosít az arc, valamint a nyak érzékeny területein. Használatával bőre természetesen széppé és ragyogóvá válik, ideális sminkeltávolításhoz, valamint a mindennapos arcápolási folyamatok elvégzéséhez.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.