Menu
Your Cart

Van már fiókja? Lépjen be és nézze meg Saját kedvezményét!

Biopont bio kókuszvirág szirup 300g

Biopont bio kókuszvirág szirup 300g
BIO
Biopont bio kókuszvirág szirup 300g
  • Vonalkód: 5998858706630
  • Egységár: 7.07 Ft/ g
2 120Ft
Nettó ár: 1 669Ft
Ár hűségpontokban: 2120
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.

Biopont bio kókuszvirág szirup 300g termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Biopont bio kókuszvirág szirup 300g

Kókuszból édesítőszer? Az hogy lehet? A kókuszt Te is ismered, hisz sütemények és keleties ízvilágú ételek finom kiegészítője, de ez számodra is újdonság?

A kókuszcukorból vagy más néven pálmacukorból készített szirup a kókuszpálma virágának nektárjából kinyert természetes édesítőszer. A dél-kelet ázsiai régióban már régóta használják, hazánkban azonban csak mostanában vált népszerűvé. Glikémiás indexe alacsonyabb a cukorénál, a mézénél és az agave szirupénál is. Íze egyáltalán nem kókuszos, inkább karamelles jellegű. Utóíze nincsen, édesítő értéke pedig a cukoréhoz hasonló.

A vegetáriánus, vegán- és paleo étrendekben is elfogadott édesítőszer.

Ajánljuk kávéhoz, teához, süteményekhez, joghurthoz, koktélokhoz, smoothiekhoz és keleti ételek készítéséhez!

Összetevők: kókuszvirág cukor*, víz.

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alkotó.

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100G TERMÉKBEN:
 
Energia: 1.309 kJ / 312.0 KCAL
Zsír: 0.1 g
Amelyből telített zsírsavak: 0.0 g
Szénhidrát: 78.0 g
Amelyből cukrok: 78.0 g
Só: 0.13 g
Fehérje: 0.0 g
 
Normál szobahőmérsékleten. Lehetőleg 20 Celsius fok felett tartandó! (20 Celsius fok alatt kristályosodás fordulhat elő de ez nem befolyásolja a termék minőségét.)