Menu
Your Cart

Winnis öko mosogatógép tisztító és ápoló 250ml

Winnis öko mosogatógép tisztító és ápoló 250ml
BIO
Winnis öko mosogatógép tisztító és ápoló 250ml
Ez a termék jelenleg nincs beszállítóinknál készleten, most nem tud belőle rendelni. Kérjük, nézzen vissza később webáruházunkba. Köszönjük.
  • Vonalkód: 8002295062727
  • Egységár: 5.92 Ft/ ml
  • Korábbi ár: 1470 Ft
Ár: 1 406Ft
Eredeti ár: 1 480Ft
Nettó ár: 1 107Ft
Ár hűségpontokban: 1480

Winnis öko mosogatógép tisztító és ápoló 250ml termék vásárlása, rendelése

Winnis öko mosogatógép tisztító és ápoló 250ml

A Winni’s termékeinket azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a növényi alapanyagokból készült termék ne károsítsa a közvetlen környezetét, miközben ugyanolyan hatékony, mint a hagyományos mosó- és tisztítószerek. Termékeink növényi alapanyagokból készültek. Minimalizáltuk az allergén összetevőket, hogy a legérzékenyebb bőrűek is használhassák. Nikkel, kobalt és króm tesztelt, így a fémre érzékeny emberek is bátran használhatják.

Mosogatás közben bőrünk ki van téve különböző hatásoknak, melyek szárítják a bőrt így akár berepedezhet, érzékeny lehet.

A növényi alapanyagokból készült Winni’s és Oro mosogatószerek kímélik az érzékeny bőrt, mivel koncentrátumok, így akár egy csepp is elég belőlük. Nem károsítják a környezetet, a flakon lebomló alapanyagból van gyártva.

Tökéletesen lehet velük mosogatni, szépen, foltmentesen és zsírmentesen tisztítják az edényeket.

A gépi mosogatószerek nem tartalmaznak foszfort és foszfátot, melyek erősen károsítják a természetet. Gazdaságosan és hatásosan lehet mosogatni velük.

Vegán, ICEA  és Skin Eco minősítésű termék.

A Winnis öko mosogatógép tisztító folyadékot úgy alkottuk meg, hogy az tisztítsa és ápolja a mosogatógép belső részeit, még azokat is, melyek nem láthatóak, mint a filterek, tömítések, fújkák.

Rendszeres használat mellett a mosogatógép éllettartama hosszabbodik, tisztábbak lesznek az edények és poharak, zsírmentes és vízkőmentes lesz a készülékünk.

Használati utasítás: ne csavarja le a kupakot, ne szedje le a belső vax részt. Egyszerűen csak vegye le a kupak tetejéről a kis papír fóliát. Fejjel lefelé fordítva helyezze be a mosogatógép kis evőeszköz kosarába. Indítsa el a mosogatógépen úgy, hogy nincsenek benne az edények. Gyakori használatnál végezze el a tisztítást legalább havonta 1x.

Tipp: használja a Winnis mosogatógép illatosítót a kellemes illatért.

Fémre tesztelt termék.

Vegán termék.

Összetétel:

AQUA -csíramentes tisztított víz
CITRIC ACID -stabilizátor
FATTY ALCOHOL C12 – C14 ETHOXYLATED PROPOXYLATED BUTYL GLUCOSIDE – növényi eredetű felületaktív anyag
DECYL OCTYL POLYGLUCOSE -SODIUM CITRATE -növényi eredetű felületaktív anyag
TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE -szekvesztrálószer
PARFUM -90%-ban lebomló illatanyag.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

..
3 306Ft 3 480Ft
Nettó ár:2 603Ft
..
1 282Ft 1 350Ft
Nettó ár:1 010Ft

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.