A fekete áfonyában lévő vegyületek más flavonoidokhoz hasonlóan antioxidáns tulajdonságúak, melyek a sejteket és a sejtmembránt a szabad gyökök által okozott károsodások ellen védik. Legutóbbi kutatások alapján a feketeáfonya festékanyagai értékesebb elemekből állnak, mint a gyümölcshús. A feketeáfonya kék színét adó festékanyagban található antocianinok bioaktív tulajdonságúak, egészségmegőrző szerepet töltenek be. Az antocianinok erős antioxidánsok anyagok, harcba szállnak a szabad gyökökkel. Alig fél csésze áfonyában annyi antioxidáns található, mint öt adag borsóban, brokkoliban, sárgarépában és almában.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.