Ez a tészta kukoricából és rizsből készül, igazoltan gluténmentes és kiváló ízzel, valamint textúrával rendelkezik, melyet jó érzéssel emelhet kedvenc tésztaételei közé. A spaghetti Olaszország legnépszerűbb tésztaformátuma. Neve az olasz "spaghi" szóból ered, melynek jelentése "zsinórok." A spaghetti Dél-Olaszországból származik és általában paradicsomos szószokkal, friss zöldségekkel vagy hallal tálalják.
Főzési idő: 10 perc, egészséges szénhidrátok kiváló forrása, nincs hozzáadott só, alacsony glikémiás index.
Összetevők: fehér kukoricaliszt, sárga kukoricaliszt, rizsliszt, ivóvíz.
Tápérték adatok 100 g termékben: Energia: 1524 kJ/359 kcal, zsír: 1,8 g -amelyből telített zsírsavak: 0,3 g, szénhidrát: 78,7 g -amelyből cukrok: 1,2 g, rost: 1,1 g, fehérje: 6,5 g, só: 0,003 g.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.