Menu
Your Cart

Peridot ásványvíz szénsavmentes 1500ml

Peridot ásványvíz szénsavmentes 1500ml
Peridot ásványvíz szénsavmentes 1500ml
Ez a termék jelenleg nincs beszállítóinknál készleten, most nem tud belőle rendelni. Kérjük, nézzen vissza később webáruházunkba. Köszönjük.
  • Vonalkód: 5999883316122
  • Egységár: 0.20 Ft/ ml
  • Korábbi ár: 300 Ft
Ár: 285Ft
Eredeti ár: 300Ft
Nettó ár: 224Ft
Ár hűségpontokban: 300

Peridot ásványvíz szénsavmentes 1500ml termék vásárlása, rendelése

Peridot ásványvíz szénsavmentes 1500ml

Lúgosság 8,8. Természetes deutérium tartalom 139ppm.

A szervezetnek a lehető legtermészetesebb formában kell megadni azt, amire szüksége van. Ebből adódóan, lúgosítani is természetes anyagokkal a leghatékonyabb, úgy ahogy azokat a természet megteremtette. A természet rendjét megváltoztatni nem csak, hogy nem szükséges, de nem is lehetséges!
A lúgos vízbevitelnek köszönhetően a szervezetben nem tudnak elszaporodni a káros organizmusok. A lúgos víz akár hatszor jobban hidratál, mint a hagyományos víz, mert hamarabb felszívódik, könnyebben bejut a sejtekbe, és így jobban hasznosul. Ezzel javul a teljes szervezet hidratáltsága, és fokozódnak a méregtelenítő folyamatok. Összességében tehát javul az anyagcsere folyamat.
Mindezen tényeket és a szakterületeken átívelő kutatásokat figyelembe véve, minden szempontból pozitív változásokra számíthat közérzetében és vitalitásában mindenki, aki természetes lúgos ásványvizet fogyaszt.

A vöröskereszt ajánlásával.

A PERIDOT prémium kategóriás ásványvíz rendkívül finom ízű, színtelen szagtalan, korlátlanul fogyasztható. Az Etyeki-dombság dél-keleti szélén lévő Sas-hegy Természetvédelmi Terület környezetében lévő védett vízadó rétegből palackozzuk. Nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű közepes 
ásványi  anyag tartalmú, 1000 ml/l, igen lágy fluoridos, lúgos kémhatású ásványvíz, rendkívül tiszta, stabil összetételű. A Peridot vízben lévő ásványi anyagok, anionok – kationok 
összetétele igen kedvező a mindennapi fogyasztás tekintetében, mivel naponta ürülő ásványi anyagokat  tartalmaz, sem könnyű, sem nehéz fémek nem rakódnak le a szervezetben. Az ásványi anyagok között Lítium is található, mely szintén kevés vízben fordul elő. 
Közvetlenül a kútból kerül palackozásra kémiai beavatkozás nélkül, ahogy a föld mélyéről feljön. 
A PERIDOT Kút /K21/ egy pozitívos kút, mely igen ritka. A pozitívos kútnak az a legfőbb jelentősége, hogy amennyiben betartjuk a víz kivételi szabályokat, 160-180 l/perc, abban az 
esetben a kút vízkészlete kimeríthetetlen. A Magyar Tudományos Akadémia vizsgálata alapján a Peridot kút vize a jégkorszaki hidegcsúcs idején, cca. 19800 évvel ezelőtt szivárgott be, amikor az antropogén szennyezés gyakorlatilag 0 volt. A Peridot kút vizében mért 1-nél kevesebb trícium  koncentráció  igazolja, a termelt víz védettségét, vagyis nem tartalmaz 60 évnél frissebb, így az emberi tevékenység által  szennyezett vizet. A Peridot ásványvíz lúgos kémhatású, lúgossága 8,8. Japán kutatások alapján orvosilag bizonyítottan segít a lúgos víz fogyasztása a betegségek megelőzésében, és alternatív gyógymódja sok betegségnek. Az ásványi anyagok a lúgos víz hatására maradéktalanul felszívódnak a testben, ezáltal egészségesebbé teszi a szervezetet, segít a megfelelő sav-bázis egyensúly elérésében, és annak fenntartásában, emellett megtisztít a salak és méreganyagoktól. 
Mindezek mellett még nagy jelentősége van a Peridot ásványvíznek! Deutérium tartalma, mely 139 ppm. Ez igen ritka, Európában szinte egyedül álló. // A deutérium abban különbözik a közönséges hidrogénatomtól, hogy atommagja a proton mellett egy neutront is tartalmaz, azaz a tömegszáma egy helyett kettő. A deutérium atommagját deuteronnak nevezik, egy protont és egy neutront tartalmaz, míg a normál hidrogén csupán egy protont.// Ez igen nagy 
jelentőséggel bír, mivel a felszíni vizeinkben magasabb a deutérium tartalom. Éghajlati övünkön a felszíni vizek deutérium tartalma átlagosan 150-160 ppm. Jelentősége a daganat gyógyászatban felbecsülhetetlen.

 

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.