Pasta Norella csicseriborsó lenmaggal orsó száraztészta
Pasta Norella gluténmentes, csicseriborsólisztből és aranylenmaglisztből készült száraztészta. Csökkentett szénhidráttartalmú, élelmi rostban gazdag, tojás- és szójamentes. Száraz helyen tárolandó.
Összetevők: csicseriborsó liszt, aranylenmag liszt, ördögnyelv liszt, víz
Főzési javaslat: Tegyük a tésztát tízszeres mennyiségű, forrásban lévő, sós, kevés olajat tartalmazó vízbe, főzzük 5-6 percig, majd öblítsük le hideg vízzel. Figyelem: főzés közben habzik!
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.