Menu
Your Cart

Mayam Marine-Z 10ml

Mayam Marine-Z 10ml
Mayam Marine-Z 10ml
  • Vonalkód: M-1280
  • Egységár: 151.00 Ft/ ml
  • Korábbi ár: 1170 Ft
Ár: 1 435Ft
Eredeti ár: 1 510Ft
Nettó ár: 1 130Ft
Ár hűségpontokban: 1060

Mayam Marine-Z 10ml termék vásárlása, rendelése

Mayam Marine-Z 10ml

Tengeri algák és cink keveréke, a Marine-Z egy összetett hatóanyag, faggyúszabályozó, tisztító, baktériumölő és gyulladásgátló tulajdonságokkal.

Számos tudományos kísérlet és kutatás során vizsgálták ennek az aktív összetevőnek a hatását, jó eredményekkel. A  ”double blind” klínikai tesztek kimutatták, hogy azon készítmények alkalmazásai, melyek összetevőként tartalmazzák ezt a hatóanyagot, jelentősen javítják az aknés, pattanásos, gyulladt sebes bőr állapotát, csökkentik a faggyútermelést. Az eredmény már két hét után észlelhető.

Egy választási lehetőség a pattanásosodás természetes módon való megelőzésére, és mérséklésére, a faggyútermelésszabálsozására az arcbőr és a fejbőr szintjén, a zsíros arcbőr állapotának és kinézetének javítására. A Marine-Z gátolja a Staphylococcus aureus és a Propionobacterium acnes baktériumok fejlődését.

A bio kozmetikumok összetevőjeként engedélyezve. 

ÖSSZETÉTEL: víz, glicerin, Laminaria digitata alga hidrolizált kivonata, cink szulfát

INCI: aqua, glycerin, hydrolyzed algin*, zinc sulfate

A Laminaria digitata tengeri alga oligoszacharidokat (különösen phycoszacharidokat), káliumot, magnéziumot és jódot tartalmaz. Francia ország észak-nyugati részéről, Bretagne partjairól származó, a béta-glükánokhoz hasonló alginátokban gazdag makro-alga.

A cink szulfát korlátozza a mikroorganizmusok szaporodását, faggyúszabályozó hatású, csillapítja az irritációkat, csökkenti a bőr gyulladását. Fontos élettani szerepet betöltő nyomelem, szerepet játszik az emberi szervezetben levő enzimek tevékenységében.

MEGJELENÉSI FORMA: narancssárgás-sárgás színű enyhén zavaros folyadék. Megjelenhetnek fehéres lerakódások, nem befolyásolják a termék minőségét.
Sűrűség: 1.14 (10 ml = 11.4 gr)

Tulajdonságok:
- baktériumölő, tisztító hatású
- faggyúszabályozó, csökkenti a faggyútermelést a bőr és a fejbőr szintjén
- seboregulator, reduce secreţia de sebum la nivelul pielii şi scalpului
- gátolja a hormonalapú seborrhea kialakulásáért felelős az 5-alfa-reductáz szaporodását
- gátolja a Staphylococcus aureus és a Propionobacterium acnes baktériumok szaporodását és fejlődését
- gyulladásgátló, mérsékeli az irritációt
- antioxidáns
- nem szárítja ki a bőrt, feljavítja a bőr hidratálását
- ösztönzi a bőrregenerálódást
- a zsíros arcbőr számára mattosító hatású
- az érzékeny vagy allergén bőr által is jól megtűrt hatóanyag.

Alkalmazások a kozmetikában:
- aknéra, pattanásos bőrre
- pattanásosodó hajlamú zsíros arcbőrre
- vegyes vagy zsíros arcbőrre
- vegyes, zsíros és érzékeny arcbőrre
- problémás arcbőrre
- seborrheás bőrgyulladásra
- zsíros fejbőrre
- seborrheás fejbőrre
- zsíros hajra
- korpás fejre.

Hogyan használjuk:
- ajánlott használatos adagolás 5%
- emulziókban a végső fázishoz adagoljuk, hidegen
- vízmentes készítményekbe nem alkalmas
- alkalmazások: lemosókba, sminklemosókba, frissítőkbe, gélekbe, gél-krémekbe, emulziókba, nappali és éjszakai krémekbe, maszkokba, pakolásokba, fejbőrre bedörzsőlő oldatokba, samponba.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.