Mayam Kokum vaj 100ml
Mayam

Mayam Kokum vaj 100ml

A komplex zsírsav tartalma miatt értékelt kokum vaj, regeneráló és lágyító tulajdonságának köszönhetően jó választás a sérült és száraz bőr ápolására alkalmazott kozmetikai termékek készítésére.

Finom és sűrű, nem-zsíros szerkezetű, gyorsan a bőrbe szívódik. Leginkább a száraz, élettelen bőr és haj gyógyítására, ápolására használt kozmetikai készítményekbe használják.

A Kokumfa (Garcinia indica)India trópusi erdeiben honos örökzöld fa. Akár 15 méter magasra is megnő és április-május hónapokban 2-3 cm nagyságú apró gyümölcsöt terem. A gyümölcs húsát is, magját is az indiai konyha fűszerként használja. A helyi lakósok a kokum gyümölcséből szirupot és hűsítő, üdítő italokat készítenek.

A fa különböző részeit, a magját, a kérgét - az egészégre gyakorolt sokoldalú jótékony hatásának köszönhetően - ayurvédikus készítményekbe használják fel. 
A garnicol, a kokum gyümölcsben található fontos hatóanyag antibakteriális, antioxidáns és gyulladásellenes hatású anyag. Ennek a gyümölcsnek a magjából vonják ki a kokum vajat, mely a kiegyensúlyozott sztearinsav, palmitinsav és oleinsav tartalma, valamint az érzéki hatásai kölcsöneznek értéket: nem-zsíros, könnyen a bőrbe hatol, nem hagy olajos réteget a bőrön.

Stabil, oxidációra ellenálló növényi olaj; egyenletes triglicerid-tartalma miatt a kokum vajat sűrűn használják a kakaóvaj helyett, azokban az alkalmazásokban, ahol kevésbé zsíros szerkezetet kívánnak elérni.

Előállítás módja: a kokum magból nyerik, mechanikai préseléssel
Megjegyzés: a kínálatunkban levő kokum vaj finomítatlan, emiatt eltér a piacon általában fellelhető változattól, színe nem fehér és szerkezete szilárd állapotában csomós.

Földrajzi származás: India

Megjelenési forma: töredező, egyenetlen kinézetű, krém-bézs színű, szobahőmérsékleten tömör szilárd vaj,  jellegzetes enyhe illattal
Összetevők (INCI): garcinia indica seed butter
Tulajdonságok

    tápláló és lágyító
    rugalmassá teszi a bőrszöveteket
    öregedésgátló hatású
    antioxidáns hatású
    nyugtató és hidratáló
    regeneráló, erősíti a bőr ellenállóképességét
    könnyen a bőrbe hatol, nem hagy zsíros érzetet a bőrön
    hidratáló, élénkítő hatású és védi a hajszálakat, a fejbőrt

Alkalmazások

    bármilyen típusú bőrre alkalmas
    leginkább száraz, érett, rugalmatlan bőrre ajánlott
    ráncos, sérült, repedezett bőrre, tyúkszemre
    kézápolásra
    tápláló és védő kozmetikai kompozíciókba
    ajakápolásra
    hidratáló és rugalmasító hatású készítményekbe
    száraz, élettelen, tőrékeny hajra

A KOZMETIKÁBAN

    a kokum vajat bőrre vihetjük önmagában, de a bőrrel való érintkezéskor nehezen olvad, így általában kozmetikai készítmények összetevőjeként használják más összetevőkkel keverve; kozmetikai készítményekbe foglalva, megszilárdulás után azoknak érdekes állagot kölcsönöz - egyes képletekbe ennek köszönhetően alkalmazzák
    egyszerűen felvihető tiszta hajra, a hajvégekre vagy mértékkel a hajszálak teljes hosszára (előzetes felolvasztást igényel)
    keverékben más vajakkal, növényi és illóolajokkal, bőrre és hajra használt alkalmazásokba 
    összetevőként különböző bőr- és hajápoló készítményekbe

       Összetevőként használhatjuk:

    száraz krémekbe, emulgeálással készülő krémekbe
    balzsamokba, kenőcsökbe
    testvajakba, testápoló krémekbe
    hajbalzsamba, hajkrémbe, maszkokba
    rúzsokba, ajakbalzsamokba
    szappanokba
    szilárd parfümökbe
    bőrradír krémekbe

Megjegyzés: a kokum vaj szobahőmérsékleten szilárd, kemény. Használat előtt ajánlott előzetesen megolvasztani meleg környezetben vagy esetenként vízfürdőn!

Tárolás:

    oxidációra ellenálló lévén, tárolható 25°C alatti szobahőmérsékleten, nedvességtől és fénytől védett helyen

Biztonsági adatok:

    kozmetikai célokra

N-M-1371
Mayam Kokum vaj 100ml
Rendelhető www.napibio.hu

Mayam Kokum vaj 100ml

Mayam Kokum vaj 100ml
 
Ár:Fogyasztói ár: 2.000Ft
Cikkszám:  N-M-1371
Státusz: 
Beszállítási idő 4 munkanapnál több

Egységár:  20.00 Ft/ml

Mayam

0 vélemény  (0 vélemény)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé

További Mayam termékek

Mayam Kokum vaj 100ml

A komplex zsírsav tartalma miatt értékelt kokum vaj, regeneráló és lágyító tulajdonságának köszönhetően jó választás a sérült és száraz bőr ápolására alkalmazott kozmetikai termékek készítésére.

Finom és sűrű, nem-zsíros szerkezetű, gyorsan a bőrbe szívódik. Leginkább a száraz, élettelen bőr és haj gyógyítására, ápolására használt kozmetikai készítményekbe használják.

A Kokumfa (Garcinia indica)India trópusi erdeiben honos örökzöld fa. Akár 15 méter magasra is megnő és április-május hónapokban 2-3 cm nagyságú apró gyümölcsöt terem. A gyümölcs húsát is, magját is az indiai konyha fűszerként használja. A helyi lakósok a kokum gyümölcséből szirupot és hűsítő, üdítő italokat készítenek.

A fa különböző részeit, a magját, a kérgét - az egészégre gyakorolt sokoldalú jótékony hatásának köszönhetően - ayurvédikus készítményekbe használják fel. 
A garnicol, a kokum gyümölcsben található fontos hatóanyag antibakteriális, antioxidáns és gyulladásellenes hatású anyag. Ennek a gyümölcsnek a magjából vonják ki a kokum vajat, mely a kiegyensúlyozott sztearinsav, palmitinsav és oleinsav tartalma, valamint az érzéki hatásai kölcsöneznek értéket: nem-zsíros, könnyen a bőrbe hatol, nem hagy olajos réteget a bőrön.

Stabil, oxidációra ellenálló növényi olaj; egyenletes triglicerid-tartalma miatt a kokum vajat sűrűn használják a kakaóvaj helyett, azokban az alkalmazásokban, ahol kevésbé zsíros szerkezetet kívánnak elérni.

Előállítás módja: a kokum magból nyerik, mechanikai préseléssel
Megjegyzés: a kínálatunkban levő kokum vaj finomítatlan, emiatt eltér a piacon általában fellelhető változattól, színe nem fehér és szerkezete szilárd állapotában csomós.

Földrajzi származás: India

Megjelenési forma: töredező, egyenetlen kinézetű, krém-bézs színű, szobahőmérsékleten tömör szilárd vaj,  jellegzetes enyhe illattal
Összetevők (INCI): garcinia indica seed butter
Tulajdonságok

    tápláló és lágyító
    rugalmassá teszi a bőrszöveteket
    öregedésgátló hatású
    antioxidáns hatású
    nyugtató és hidratáló
    regeneráló, erősíti a bőr ellenállóképességét
    könnyen a bőrbe hatol, nem hagy zsíros érzetet a bőrön
    hidratáló, élénkítő hatású és védi a hajszálakat, a fejbőrt

Alkalmazások

    bármilyen típusú bőrre alkalmas
    leginkább száraz, érett, rugalmatlan bőrre ajánlott
    ráncos, sérült, repedezett bőrre, tyúkszemre
    kézápolásra
    tápláló és védő kozmetikai kompozíciókba
    ajakápolásra
    hidratáló és rugalmasító hatású készítményekbe
    száraz, élettelen, tőrékeny hajra

A KOZMETIKÁBAN

    a kokum vajat bőrre vihetjük önmagában, de a bőrrel való érintkezéskor nehezen olvad, így általában kozmetikai készítmények összetevőjeként használják más összetevőkkel keverve; kozmetikai készítményekbe foglalva, megszilárdulás után azoknak érdekes állagot kölcsönöz - egyes képletekbe ennek köszönhetően alkalmazzák
    egyszerűen felvihető tiszta hajra, a hajvégekre vagy mértékkel a hajszálak teljes hosszára (előzetes felolvasztást igényel)
    keverékben más vajakkal, növényi és illóolajokkal, bőrre és hajra használt alkalmazásokba 
    összetevőként különböző bőr- és hajápoló készítményekbe

       Összetevőként használhatjuk:

    száraz krémekbe, emulgeálással készülő krémekbe
    balzsamokba, kenőcsökbe
    testvajakba, testápoló krémekbe
    hajbalzsamba, hajkrémbe, maszkokba
    rúzsokba, ajakbalzsamokba
    szappanokba
    szilárd parfümökbe
    bőrradír krémekbe

Megjegyzés: a kokum vaj szobahőmérsékleten szilárd, kemény. Használat előtt ajánlott előzetesen megolvasztani meleg környezetben vagy esetenként vízfürdőn!

Tárolás:

    oxidációra ellenálló lévén, tárolható 25°C alatti szobahőmérsékleten, nedvességtől és fénytől védett helyen

Biztonsági adatok:

    kozmetikai célokra


Termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

Mayam Kokum vaj 100ml vásárlása:
Adja le Mayam Kokum vaj 100ml termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon.
Mayam Kokum vaj 100ml ára: 2.000Ft

Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!

Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon.
(06-20-22-33-199 Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Azonnal" kategóriában találja.)

Köszönjük.

Munkanapokon 14:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - A készleten lévő termékek pár órán belül, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 11 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-K-SZe 10:30 – 18:30 CS-P 10:30 – 18:30 Szo 10:00 – 13:00

Szt. István krt. 23. (Nyugati tér) - A készleten lévő termékek várhatóan 16 óra után, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 16 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-P 10:30 – 18:30 Szo 10:30 – 13:30

Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon

A munkanapokon 14:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.

Folyamatban lévő rendeléséről fiókjában is tájékozódhat, érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre, az oldal alján található "Segíthetünk?" ablakba írva vagy telefonon várjuk.


Vélemények

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Captcha

Címkék:   LWPRD

Önnek ajánljuk