-->
Majomkenyér keksz eper-csoki gluténmentes 50g
Akiknek ajánljuk a Majomkenyér termékeket:
• ételérzékenyek vagy allergiások
• tudatosan táplálkozók
• sportolók
• csökkentett szénhidráttartalmú és finom édességre vágyók
• a folyton “útonlévők”
• az éhes és kíváncsi emberek
A termékek:
• nem tartalmaznak mesterséges, színezékeket, tartósítószereket
• hazai feldolgozásúak
• termékek doboza FSC minősítéssel ellátott újrahasznosított papírból készül
• minőségmegőrzési idő: 6-12 hónap
A Majomkenyér termékei (keksz, bonbon):
• gluténsteril üzemben készül Minden termékünk:
• gluténmentes
• tejmentes vagy tejtermék felhasználása nélkül készül
• szójamentes
• pálmaolajmentes
• kézzel készített
• hazai feldolgozású
Összetevők: kókuszvirág cukor, tápiókaliszt, eritrites étcsokoládé édesítőszerekkel (15%) /kakakó-massza, édesítőszer: eritrit, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek (napraforgó- mag), aroma, édesítőszer: szteviol glikozidok/, darált dióbél, kókuszolaj, tojás, aszalt vörösáfonya (9%) /aszalt vörösáfonya, almalé koncentrátum, napraforgóolaj/, kókuszliszt, kakaópor, édesítőszer: eritrit, eper sűrítmény (2%), útifű maghéj liszt, antioxidáns: aszkor- binsav, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, kristályvanilin
Átlagos tápértékadatok: 100 g termékben
Energia: 2073 KJ - 495 kcal
Zsír: 27,9 g
-amelyből telített zsírsavak: 15,3 g
Szénhidrát: 58,6 g
-amelyből cukrok: 25 g
Rost: 6,7 g
Fehérje: 6,9 g
Só: 0 g
Allergéninfók: allergén összetevőket kiemelten jelöltük! Nyomokban földimogyorót és más dióféléket (diót, mandulát, stb.) is tartalmazhat. Bármennyire is gondosan dolgoztuk fel az olajos magvakat, a termék tartalmazhat héjdarabokat. A termék- ben felhasznált étcsokoládé tej nélkül, de tejterméket is felhasználó üzemben készült.
A termék információkat, összetevőket igyekszünk napra készen tartani, de minden igyekezetünk ellenére, esetenként nem tudjuk követni az esetleges gyártó általi módosításokat. Kérjuk minden esetben felhasználás ellőtt olvassák el a terméken szereplő információkat.
Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termék képek illusztráicók, frissítésük folyamatos, előfordulhat más kiszerelés vagy korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és vonalkódja a mérvadó.
Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!
Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon. A megrendelést regisztrált felhasználóként tudja leadni webáruházunk online felületén és telefonon is. Telefonos rendelés előtt, kérjük, végezze el a regisztrációs folyamatot a Fiók létrehozása menüben. Köszönjük.
Telefonszámunk: 06-20-22-33-199, Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Készleten" kategóriában találja, illetve a termék oldalon, a termék elérhetőségénél.)
Köszönjük.
Munkanapokon 07:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:
Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - Kizárólag értesítést követően.
Nyitva tartás: Hétfőn: ZÁRVA, Kedd: 13:00-18:00, Szerda-Csütörtök-Péntek 11:00-18:00, Szombat-Vasárnap: ZÁRVA
Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon
A munkanapokon 07:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.
Folyamatban lévő rendeléséről részletesen fiókjában is tájékozódhat, kattintson a rendelés részleteihez és tételesen láthatja a már bekészítet termékeket. Érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre vagy telefonon várjuk.