Menu
Your Cart

Gyógyfű Fitt-Lady Teakeverék 50 g

Gyógyfű Fitt-Lady Teakeverék 50 g
Gyógyfű Fitt-Lady Teakeverék 50 g
Ez a termék jelenleg nincs beszállítóinknál készleten, most nem tud belőle rendelni. Kérjük, nézzen vissza később webáruházunkba. Köszönjük.
  • Vonalkód: 5999560192759
  • Egységár: 19.80 Ft/ g
  • Korábbi ár: 970 Ft
Ár: 940Ft
Eredeti ár: 990Ft
Nettó ár: 741Ft
Ár hűségpontokban: 990

Gyógyfű Fitt-Lady Teakeverék 50 g termék vásárlása, rendelése

Gyógyfű Fitt-Lady Teakeverék 50 g

Speciális hatásokkal rendelkező gyógytea keverék. A barátcserje gyógyászati alkalmazása a női hormonháztartás rendellenességeinek kezelésében jelentős.

A női hormonháztartás rendellenességeinek következményei közé tartoznak a menstruációs ciklust és a menopauzás időszakot kísérő, igen változatos tünetek. A hormonpótló kezelés gyakorlatáról az utóbbi időben -eredményességének elismerése mellett- számos fenntartás fogalmazódott meg, különös tekintettel egyes mellékhatásokra. Az ösztrogén hormon szint emelésének alternatív lehetősége olyan gyógynövények alkalmazása, melyek növényi ösztrogént (fitoösztrogéneket) tartalmaznak. Ezek hatásait számos klinikai vizsgálatban tanulmányozták és többségükben előnyös hatásaikat állapították meg. Igazolták menstruációt megelőző és menopauzával kapcsolatos tünetek és a csontritkulás kezelésében való pozitív szerepüket.

Összességében az életminőség javulása érhető el a sokak számára kellemetlen időszakokban, mellékhatások nélkül.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.