A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen segíti a pirítás. A magvak természetes zsírsavtartalma a pirítás hatására kissé csökken, ámde ez nem jelent számottevő minőségi problémát, sőt az epebetegeknek megkönnyíti, illetve lehetővé teszi az ilyen magvak fogyasztását is.
Összetevők: napraforgó.
Allergének a termékben: nincs.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia2412 kJ (582 kcal)
Zsír48 g
-amelyből telített zsírsavak6 g
Szénhidrát17 g
-amelyből cukrok3 g
Fehérje19 g
Só0 g
Felhasználási javaslat:
Felhasználható kenyérsütéshez, felületi szóráshoz, salátákhoz vagy közvetlen fogyasztásra.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.