Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.
Ez az ízletes bio sárgarépalé béta-karotint tartalmaz, ami a szervezetben A-vitaminná alakul át. Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához.
Használat előtt felrázandó. A felbontott üveg lezárva, hűtőszekrényben 5 napig tárolható. Az üvegben észlelhető esetleges zavarosság vagy üledék a gyümölcsök és zöldségek természetéből adódik.
Átlagos tápérték 100 ml-ben:
Energia 134 kJ (32 kcal)
Zsír <0,5 g
amelyből telített zsírsavak <0,1 g
Szénhidrát 6,5 g
amelyből cukrok 6,5 g
Rost 1,0 g
Fehérje 0,5 g
Só 0,10 g
A vitamin/Vitamin A 1200 μg/150%* (bétakarotinból)
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.