Menu
Your Cart

Dr.kelen masszázstej zöld kávés 500ml

Dr.kelen masszázstej zöld kávés 500ml
Dr.kelen masszázstej zöld kávés 500ml
  • Vonalkód: 5997742301517
  • Egységár: 8.60 Ft/ ml
  • Korábbi ár: 4300 Ft
Ár: 4 085Ft
Eredeti ár: 4 300Ft
Nettó ár: 3 217Ft
Ár hűségpontokban: 4300

Dr.kelen masszázstej zöld kávés 500ml termék vásárlása, rendelése

Dr.kelen masszázstej zöld kávés 500ml

Gyógy-, sport-, általános masszőrök, karcsúsítást, cellulit- és egyéb kozmetikai kezelést végző szakemberek munkájának hatékony segítésére kifejlesztett termékek, melyek önmagukban és speciális kezelésekhez egyaránt eredményesen használhatók.

 Masszázstejek: A Herbal-System koncepció alapján kifejlesztett, könnyen adagolható masszázstejek egyesítik az olaj és a krém állagának előnyeit és optimális felszívódást biztosítanak. Használatával a masszázsfogások könnyedén kivitelezhetők. Masszázst követően a bőr nem marad olajos, zsíros tapintású, igény esetén lemosható. Hypoallergén összetevőknek köszönhetően a vendég bőrét és a masszőr kezét is kíméli.

Forradalmi újdonság mély zsírégetéshez. A Zöld kávé természetes klorogénsav (CGA), koffein és teofillin hatóanyagai mellett a zsírégetésben kiemelt szerepet játszó carnitin elementáris ereje is hozzájárul a sikeres kezeléshez. Herbal-System koncepció alapján kifejlesztett masszázstej használatával fellazítható a makacs zsírlerakódás, fokozódik a zsírégetés és kisimulnak a narancsbőr okozta gödröcskék. Felvitelt követően a kellemes meleg érzet, "bizsergés" akár egy órán keresztül is érezhető.

A könnyen adagolható masszázstej egyesíti az olaj és a krém állagának előnyeit és optimális felszívódást biztosít. Használatával a masszázsfogások könnyedén kivitelezhetők. Masszázst követően a bőr nem marad olajos, zsíros tapintású és igény esetén lemosható. Hypoallergén összetevőknek köszönhetően a vendég bőrét és a masszőr kezét is kíméli.

Tartósítószert nem tartalmaz.

Gyógyszerészek által fejlesztett.  

Aktív anyagai: zöld kávé klorogénsav, koffein, teofillin, carnitin.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.