Az Alce Nero bio datterino paradicsom szószát Emilia Romagnában termesztett olasz bio paradicsommal állítják elő. A júliusban, augusztusban és szeptemberben a megfelelő érettséggel betakarított paradicsomot ízek, aromák és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel.
Mosás és szelekció után a héjat gőzzel távolítják el a paradicsomról, csak akkor aprítják meg, töményítik. A terméket ezután palackozzák és pasztőrözik, hogy biztosítsák az időbeli stabilitását. Az Alce Nero organikus Datterino paradicsomos szósz adalékanyagok és hozzáadott só nélkül készül.
Összetevők: bio paradicsom.
Tárolás: Felbontás után hűtőszekrényben kell tartani, és 3-4 napon belül fel kell fogyasztani.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 193kJ / 46 kcal
Zsír: 0,2 g
ebből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrátok: 9,5 g
ebből cukrok: 6,7 g
Rostok: 1,2 g
Fehérje: 1,0 g
Só: 0 g
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.