XXL Powering a természetes potencianövelő

Kategória: Bemutatjuk Létrehozva: 2014-02-20

Emlékszel még azokra az időkre, amikor potenciazavarai csak az öreg bácsiknak voltak? Emlékszel még, amikor nem hitted, hogy valaha érinteni fog a probléma? 

Emlékszel még azokra az időkre, amikor potenciazavarai csak az öreg bácsiknak voltak? Emlékszel még, amikor nem hitted, hogy valaha érinteni fog a probléma? 

Amikor az erekció teljesen magától értetődő és megkérdőjelezhetetlen volt? Az XXL powering segít, hogy mindez ne csak emlék legyen! 
 
A felgyorsult világ nem csak gyorsabb autókat, számítógépeket és a gyorséttermeket jelenti, hanem a fokozottabb stresszt is, ami hosszú távon potenciaproblémákhoz vezethet. Bizony, az impotencia oka nagy valószínűséggel életmódunkban keresendő!
Sőt: a sikertelen szexuális együttlétek csak újabb és újabb feszültséget teremtenek, ami tovább ront a helyzeten. Az ördögi kör eredménye: akár már a huszonévesek is küzdhetnek merevedési zavarokkal.

Az első és legfontosabb dolog ilyenkor: megnyugodni. De nem belenyugodni. 
A gyógyszertárakban is kapható XXL Powering tabletta gyógynövényekből készült természetes potencianövelő. Ellazítja a vérereket, serkenti az alhasi vérkeringést így napokra elfelejtheted a problémát! Nem csak kialakult potencia problémákat orvosolhat nagy eséllyel, de rendszeres szedésével akár meg is előzheted a merevedési zavarokat.

A hosszan tartó, kielégítő szeretkezések újra mindennapjaid természetes részei lehetnek, az éjszakák, pedig újra örömtelik, ettől nappalaid is kiegyensúlyozottabbá válhatnak!
Nincs több idegeskedés, így nincs is több zavar a rendszerben.

Milyen hatása van?

A gyakorlatban gyorsan létrejön az erekció, tartós marad, segít kontrollálni az elélvezés időpontját és a két aktus közötti regenerálódási idő lerövidül. Sokszorozottan fokozott szexuális étvágy. A pénisz látványos megnagyobbodása erekció közben. Az általános fizikai erőnlét növekedése.

Az XXL Powering jó hatással van a keringésre, segíti a szervezet stressz-kezelését, kontrollt biztosít, növeli a természetes tesztoszteron szintet, védi a szívet, javítja a központi idegrendszeri funkciókat, fokozza a szellemi és fizikai teljesítőképességet.

· Gyors, hosszan tartó erekció.

· Te irányítod az elélvezést

· Két aktus között villámgyorsan magadhoz térsz

· Természetes vágyfokozó; hatalmas szexuális étvágy!

· Látványos méretnövekedés

· Az általános fizikai erőnlét javítása – még tovább bírod.

· Serkenti a vérkeringést, csökkenti a stressz-szintet, viszont növeli a tesztoszteron mennyiségét a szervezetben, vagyis nem csupán a merevedési zavarokat, de az impotencia okait is kezeli!

· Védi a szívet, javítja a központi idegrendszeri funkciókat, fokozza a szellemi és fizikai teljesítőképességet.

Használata: Az XXL Poweringet aktus előtt legalább 1-2 órával be kell venni, hatását gyorsan kifejti, de mivel a hatóanyagok lassan szívódnak fel, hatása akár 3-4 napig is eltarthat.
Maximum napi adag: 1 kapszula. Hatása több napig érezhető

Kiknek ajánljuk: Mindazoknak javasoljuk, akik kiegyensúlyozottabb szexuális életre, nagyobb magabiztosságra vágynak. Azoknak, akik sok stressznek vannak kitéve életük egyéb területein, és ez kihat szexuális biztonságukra. Azoknak, akik kezdődő időskori merevedési problémáik okoznak gondot. Minden olyan férfinak, aki elkényeztetné párját egy rég nem tapasztalt forró éjszakával.

A természetes vágyfokozó alapanyagoknak köszönhetően mindazok szedhetik, akik kiegyensúlyozottabb életre, nagyobb magabiztosságra vágynak.  

Összetevői kizárólag természetes anyagok:

Ginzeng (Panax Ginseng)
A hatásért felelős vegyületek, a ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet.

Goji bogyó (Lycium Chinesis)
A goji fokozza a férfiak termékenységét és szexuális teljesítményét. Védő hatást fejt ki a sperma sejtekre is. Ezen kívül igazolták azt is, hogy a Goji bogyó erősíti a mellékvese funkcióit, amelyet a szexuális energia központjának tartanak.

Aranygyökér (Rhodiola Rosea)
A közhiedelem szerint, teájának napi fogyasztása 100 éves életkor elérését teszi lehetővé.
A kelet-európai és az ázsiai népek által évezredek óta ismert. Antidepresszáns, daganatellenes, szívet védő, keringést javító hatása van, és javítja a központi idegrendszeri funkciókat is. Kiegyensúlyoz.

Fahéj (Cortex Cinnamon)
A gyökerét évszázadok óta használják a Távol-Keleten. A növény sajátossága, hogy csak árnyékban nő. Szellemi és fizikai erőnlétfokozó, afrodiziákum. A fahéj az emésztőszervekre gyakorolt hatásai mellett a szív- és érrendszerre, valamint a vércukorszintre is jótékonyan hat.

Az XXL Powering potencianövelő kapszula, az OÉTI-nél regisztrált és zöld pipával rendelkező termék! OÉTI regisztrációs szám: 13433/2013 (NIFNS registration number - Hungary)

Az XXL Powering hol kapható? Vásárlás: http://www.napibio.hu/xxl-powering-kapszula-3db