Menu
Your Cart

Van már fiókja? Lépjen be és nézze meg Saját kedvezményét!

Szafi reform magyaros krémespaprikás szósz alappor 80g

Szafi reform magyaros krémespaprikás szósz alappor 80g
Gluténmentes
Szafi reform magyaros krémespaprikás szósz alappor 80g
  • Vonalkód: 5999564155385
  • Egységár: 15.75 Ft/ g
1 260Ft
Nettó ár: 992Ft
Ár hűségpontokban: 1260
Személyes átvétel
Ingyenes. 1084 Budapest Bacsó Béla u. 29.
Csomagautomata
890Ft, 20.000Ft felett ingyenes. Átutalás vagy online bankkártya
Futár
1290Ft, 20.000Ft felett 490Ft. Utánvét esetén +200Ft.

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.

Szafi reform magyaros krémespaprikás szósz alappor 80g termék vásárlása, rendelése

Vélemények a termékről

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Szafi reform magyaros krémespaprikás szósz alappor 80g

Összetevők: Gluténmentes zabpehelyliszt, szárított vöröshagyma, só, füstölt piros paprika (11%), curry keverék (kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, őrölt fekete bors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág.
 
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1442 kJ / 342 kcal
Zsír: 4,7 g
amelyből telített zsírsavak: 1  g
Szénhidrát: 56,7 g
amelyből cukrok: 13,9 g
Rost: 15,2 g
Fehérje: 10,8 g
Só: 5,12 g
 
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
 
Felhasználási javaslat:
 
Pörkölt:
 
Hozzávalók:
 
40+ 20 g Szafi Reform  magyaros krémes paprikás szósz alappor
200 ml nem túl zsíros növényi tejszín (pl. zabtejszín)
10 +5 g citromlé
300 ml víz
2 ml növényi tejszín (pl. zab, rizs)
1 kg. hús vagy 0,5 kg. nyers padlizsán
 
Elkészítés:
 
300 ml víz, 10 g citromlé, és 40 g Szafi Reformmagyaros krémes paprikás szósz alappor keverékben főzzük félpuhára a húst vagy padlizsánt fedő alatt, majd fedő nélkül teljesen puhára, sűrűn megkeverve, hogy ne ragadjon le.
 
Ezután keverjünk ki 200 ml növényi tejszínt, 5 g citromlevet és 20 g alapport, ezzel sűrűsítsük be a pörköltet, addig főzzük, míg el nem érjük a kívánt állagot, szószosságot. Fontos, hogy nagyon gyakran keverjük meg!
 
Főzés után lefedve minimum 10 percig pihentessük, hogyaz esetlegesen leragadt pörkölt szaft, felpuhuljon a fazék aljáról, ezzel elkerülve a főzés utáni edény súrolását.
 
Tálalási javaslat: Szafi Reform, vagy Szafi Free tarhonyával összekeverve fogyasszuk tarhonyás húsként.
 
Paprikás szaft:
 
Hozzávalók:
 
20 g Szafi Reform  magyaros krémes paprikás szósz alappor
200 ml növényi tejszín
5 g citromlé
Elkészítés:
 
Az összetevőket keverjük össze, és kis fazékban tűzön folyamatos kevergetés közben sűrűsítsük be.
 
Tálalási javaslat:
 
Keverjük kifőtt nokedlihez, vagy félig kifőtt Szafi Reform, vagy Szafi Free tésztához, és lefedve hagyjuk állni minimum 10 percig. ( Kb. 500 gramm kifőtt (szárazon 200 gramm) tésztához elegendő ez a mennyiség.)
 
Tárolás: Száraz, hűvös helyen!