Egészség Közösség

NapiBio.hu – Egészség Közösség                    


Üdvözöljük Egészség Közösség programunkban!

A NapiBio.hu webáruház elindította Egészség Közösség programját! Várjuk minden alapítvány, egyesület ajánlását ahol fontos az egészséges életmód!

Minden betegség befolyásolja az életminőséget és a munkavégzést is. Számtalan probléma, megbetegedés megelőzhető, kockázatuk csökkenthető egészséges életmóddal, táplálkozással, vagy megfelelő fizikai aktivitással.
Programunkkal az egészséges táplálkozást, a szervezet megfelelő vitamin és ásványi anyag pótlását kívánjuk támogatni azáltal, hogy Webáruházunk termékei a kedvezőbb áron jusson el Megrendelőinkhez és Megrendelőink rendelésükkel támogassák az általuk megjelölt és Egészség Közösség programunkban regisztrált Közösséget.

Részletek:

Webáruházunkban Megrendelőink a regisztráció során a címükhöz meg tudnak adni egy ún. 'EgészségKözösség kódot', mely a támogatni kívánt intézmény egyedi azonosítója. Ezt a kódot az adott intézménnyel való kapcsolat során lehet megtudni az intézményben általunk kitűzütt plakátról, az intézmény FaceBook- vagy weboldaláról, stb. A kód megadása során a rendszer a kód mellett megjeleníti a kódhoz tartozó intézmény nevét.

A rendelés leadáskor a webshop a vevő rendelését automatikusan a regisztrációs adatoknál levő EgészségKözösség kódhoz rendeli. A vevő az online fiókjában az 'Eddigi Rendeléseim' menüpont alatt tétélesen követheti, hogy adott rendeléséből milyen összeg és mikor került jóváírásra az adott intézmény részére.

A leadott és átvett rendelés esetén a nettó vásárlási érték 1 százalékát a regisztrált intézmény/alapítvány belső folyószámlájára átvezetjük. Az összegyűlt összeget a folyószámláról vagy átutaljuk az intézmény számlájára vagy levásárolható a Napibio.hu webáruházban.
Az utalás havonta történik a következő hónap 15-ig bezárólag. Csak 10 000,-Ft-ot meghaladó összeget tudunk átutalni, amennyiben ez az érték nem gyűlt össz adott hónapban, akkor tovább göngyölítjük a következő hónapra.

A regisztrált intézmény részére havonta elektronikus formában (email) értesítést küldünk az adott hónapban zajlott tranzakciókról.
Az intézménynek év végén hivatalos igazolást kell az üzemeltető, Medioworks Kft. részére kiadnia az átutalt vagy levásárolt támogatási összegekről. Az igazolást formátumát és a szükséges adatokat mi biztosítjük.
 

Felajánlások:

A NapiBio.hu Egészség Közösség Facebook oldalán megjelentetjük minden csatlakozott közösség által támogatni kívánt alapítvány rövid bemutatkozását, amennyiben ahhoz hozzájárul.

 

Feltétel:

Az EgészségKözösség tagja lehet minden non-profit szervezet, közösség, cég, klub, önkormányzat, egyesület, stb.

Jelentkezéseket egyénileg vizsgáljuk, elfogadott jelentkezés esetén a jelentkezéskor megadott emailre küldött levélben küldünk tájékoztatót.

Az EgészségKözösség tagja vállalja, hogy a NapiBio.hu által a regisztráció alkalmával megadott képet, leírást Facebook közösségi oldalán (amennyiben az létezik) nyilvánosan megosztja, illetve honlapján megjeleníti egy a honlapunkra mutató hivatkozással ellátva.


Jelentkezés, ajánlás:

Emailben várjuk jelentkezésüket, közösségek ajánlását az info@napibio.hu címre.

Közösség neve
Kapcsolattartó neve
Email cím
Facebook oldal
Cím – ajánlás esetén nem szükséges
Adószáma – ajánlás esetén nem szükséges.
Tevékenységi köre

További tájékoztatás kérése: ek@napibio.hu
06-20-22-33-199 – munkanapokon 10-17 óra között

Tisztelettel:

Belső András
Beszerzés és Értékesítés
NapiBio.hu

Egészség Közösség Facebook