Ajánló

Zöldvér kombucha koncentrátum inulinnal 500ml
Zöldvér
Zöldvér

Zöldvér kombucha koncentrátum inulinnal 500ml

A Kombucha fogyasztása az emberi szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé. Az élesztőgombák és baktériumok által termelt összetevők hozzájárulhatnak az egészséges életmód fenntartásához. Írásos forrás szerint a gombakultúra előállít szerves savakat (pl.: ecetsav, oxálsav, glükonsav, glükuronsav, jobbra forgató (L+) tejsav, citromsav, foszforsav, almasav), enzimeket (pl.: proteáz, amiláz, kataláz, lipáz), valamint, lipideket, zsírsavakat, szterolokat, monoszacharidokat, diszacharidokat, etil-alkoholt, vitaminokat (pl.: C-, B csoportja, D-vitamin). – Greenwalt és munkatársai, 2000.
 
Tudományos kísérletek eredményei azt mutatták, hogy a Kombucha tea rendszeres fogyasztása jó hatással van a diabéteszben szenvedőkre, különösen a máj-vese funkciók tekintetében. Ezért a Kombucha tea rendszeres fogyasztása, megfelelő körültekintés mellett ajánlott, mint funkcionális kiegészítő a cukorbetegség kezelésére és megelőzésére (1).
 
Kombucha tea számos, az egészséget támogató hatással rendelkezik, így egyre több kutató csoport szentel neki nagy figyelmet. Már a korai kísérletek is bebizonyították, hogy a rendszeres Kombucha tea fogyasztás jótékonyan támogatja a májfunkcióit is (2).
 
A rendszeres Kombucha tea fogyasztása támogatja az immunrendszert és egy 2019-es kutatás eredménye ismét bizonyítást nyert, hogy a Kombucha fekete tea antibakteriális hatású (3).
 
A kutatók figyelmét sem kerülte el a Kombucha emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatása. Egy 2018-ban zajlott kutatás eredményei azt mutatják, hogy a Kombucha rendszeres fogyasztása jótékonyan támogatja a mikrobiom összetételét (4).
 
Az INULIN, vízben oldódó nagyméretű rost, amely a bélben sértetlen marad (sem az emberi szájban, sem az emésztőszervekben nincs olyan enzim, amely képes lenne feloldani vagy megemészteni), így magához vonzza a hasznos baktériumokat táplálkozásra.
 
Az utóbbi néhány évben a „funkcionális élelmiszer” kifejezés új fogalommá vált a táplálkozástudományban. Funkcionális élelmiszerek olyan élelmiszerek, melyek az emberi szervezetbe jutva a bélrendszer mikrokörnyezetének helyváltoztatásával az ember egészségére pozitív hatással vannak, vagy bizonyos betegségek kialakulásának kockázatát csökkentik.
 
Ebbe a csoportba tartoznak:
 
- probiotikumok
- prebiotikumok
- szimbiotikumok
 
A probiotikumok: élő mikroorganizmusok, amik a táplálékkal együtt bekerülve a bélbe segítik az ott lévő állandó flóra fenntartását. A bélflóra fontos funkciót tölt be az emésztésben, a koleszterin anyagcserében és a kórokozó baktériumok megtelepedésének megakadályozásában. Ahhoz, hogy egy mikroorganizmust probiotikumnak nevezzenek, bizonyítottan az egészségre kedvező hatással kell legyen. Ellenállónak kell lenniük a gyártási folyamatokkal és az emésztőnedvekkel szemben, hiszen csak az életképes mikroorganizmusok képesek a vastagbélben kifejteni jótékony hatásukat. (megtalálhatók a tejtermékekben)
 
A prebiotikumok: olyan anyagok, amelyek ellenállnak az emésztőenzimeknek, ezáltal változatlan formában jutnak el a vastagbélig, ahol serkentik a bélflórában lévő hasznos baktériumok szaporodását. Fokozzák a probiotikumok szaporodását, és ezzel párhuzamosan gátolják a káros baktériumok megtapadását a bélben. Elősegítik egyes ásványi anyagok felszívódását.
 
A szimbiotikumok: a pre- és probiotikumok együttesét jelenti, ahol a két előnyös tényező összegződik, hogy egymást segítő szinbiózisban legyenek.
 
Az ananász a Broméliafélék családjába tartozó, tőlevélrózsás növény. Magas vitamintartalmának és a benne található bromelain nevű (fehérjebontó) enzimnek köszönhetően a legegészségesebb gyümölcsök egyike.
 
A papaya a természtgyógyászatban régen ismert gyógynövény, az egyetlen, amely jelentős mennyiségű papain enzimet tartalmaz. A papain az emésztés során elbontja a fehérjéket, és így azok könnyen emészthetővé válnak.
 
A csipkebogyóban A-, B1-, B2-, és K-vitamin található benne, de legfontosabb hatóanyaga a természetes a C-vitamin.
 
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál műkődéséhez. Fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.
Kombucha Jakab
 
Nettó térfogat: 500 ml.
 
500ml koncentrátumból 4,5 L kombucha ital készíthető.
 
Összetevők: kombucha koncentrátum (víz, cukor,fekete tea, kombucha gomba), inulin (15%), 100%-os ananászlé (1,6%), csipkebogyó (0,4%), zöldpapaya (0,08%), c-vitamin (0,132%).
 
Napi adag tartalmaz: Mennyiség: RDA%*
C-vitamin (L-aszkorbinsav)
25 ml-ben: 33,3 mg 41,6 %
50 ml-ben: 66,6 mg 83,2 %
75 ml-ben: 100 mg 125 %
 
Felhasználási útmutató:
Naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25 ml) koncentrátum 2 dl folyadékkal hígítva fogyasztható.
 
Felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható!
 
A koncentrátumban előforduló esetleges szálasodás, üledék-, gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat, ez a folyamatos élettevékenységre jellemző tulajdonság.
 
Hígítási arány: 1:8.
 
A kombucha az erjesztés során feldolgozza a cukrot és a teát, amikből élettanilag hasznos anyagok jönnek létre.
 
Forrás:
 
Hypoglycemic and antilipidemic properties of kombucha tea in alloxan-induced diabetic rats. - Aloulou A, Hamden K, Elloumi D, Ali MB, Hargafi K, Jaouadi B, Ayadi F, Elfeki A, Ammar E. – 2012
Studies on toxicity, anti-stress and hepato-protective properties of Kombucha tea. Pauline T, Dipti P, Anju B, Kavimani S, Sharma SK, Kain AK, Sarada SK, Sairam M, Ilavazhagan G, Devendra K, Selvamurthy W. – 2001
Evaluation of the Glucuronic Acid Production and Antibacterial Properties of Kombucha Black Tea. - Ansari F, Pourjafar H, Kangari A, Homayouni A. – 2019
Effect of Kombucha on gut-microbiota in mouse having non-alcoholic fatty liver disease.- Jung Y, Kim I, Mannaa M, Kim J, Wang S, Park I, Kim J, Seo YS. – 2018
 
Figyelmeztetés!
A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!
 
Átlagos tápérték 100 ml  termékben
Energia 34,3/8,2 kJ/kcal
Zsír 0 g
   - melyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 24 g
   - amelyből cukrok 20 g
Fehérje 0 g
0 g
'5998219300422'
'5998219300422'
'5998219300422'
Zöldvér kombucha koncentrátum inulinnal 500ml
0 stars, based on 0 reviews

Zöldvér kombucha koncentrátum inulinnal 500ml

Zöldvér kombucha koncentrátum inulinnal 500ml
 
Ár:Fogyasztói ár: 2.350Ft
Cikkszám:  '5998219300422'
Státusz: 
Készleten saját raktárban

Jelenleg rendelhető maximum:  3 db
Egységár:  4.70 Ft/ml

Méret: 500ml

Zöldvér

0  (0)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat, nem tudjuk kiszolgálni. Köszönjük.

További Zöldvér termékek

Zöldvér kombucha koncentrátum inulinnal 500ml

A Kombucha fogyasztása az emberi szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé. Az élesztőgombák és baktériumok által termelt összetevők hozzájárulhatnak az egészséges életmód fenntartásához. Írásos forrás szerint a gombakultúra előállít szerves savakat (pl.: ecetsav, oxálsav, glükonsav, glükuronsav, jobbra forgató (L+) tejsav, citromsav, foszforsav, almasav), enzimeket (pl.: proteáz, amiláz, kataláz, lipáz), valamint, lipideket, zsírsavakat, szterolokat, monoszacharidokat, diszacharidokat, etil-alkoholt, vitaminokat (pl.: C-, B csoportja, D-vitamin). – Greenwalt és munkatársai, 2000.
 
Tudományos kísérletek eredményei azt mutatták, hogy a Kombucha tea rendszeres fogyasztása jó hatással van a diabéteszben szenvedőkre, különösen a máj-vese funkciók tekintetében. Ezért a Kombucha tea rendszeres fogyasztása, megfelelő körültekintés mellett ajánlott, mint funkcionális kiegészítő a cukorbetegség kezelésére és megelőzésére (1).
 
Kombucha tea számos, az egészséget támogató hatással rendelkezik, így egyre több kutató csoport szentel neki nagy figyelmet. Már a korai kísérletek is bebizonyították, hogy a rendszeres Kombucha tea fogyasztás jótékonyan támogatja a májfunkcióit is (2).
 
A rendszeres Kombucha tea fogyasztása támogatja az immunrendszert és egy 2019-es kutatás eredménye ismét bizonyítást nyert, hogy a Kombucha fekete tea antibakteriális hatású (3).
 
A kutatók figyelmét sem kerülte el a Kombucha emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatása. Egy 2018-ban zajlott kutatás eredményei azt mutatják, hogy a Kombucha rendszeres fogyasztása jótékonyan támogatja a mikrobiom összetételét (4).
 
Az INULIN, vízben oldódó nagyméretű rost, amely a bélben sértetlen marad (sem az emberi szájban, sem az emésztőszervekben nincs olyan enzim, amely képes lenne feloldani vagy megemészteni), így magához vonzza a hasznos baktériumokat táplálkozásra.
 
Az utóbbi néhány évben a „funkcionális élelmiszer” kifejezés új fogalommá vált a táplálkozástudományban. Funkcionális élelmiszerek olyan élelmiszerek, melyek az emberi szervezetbe jutva a bélrendszer mikrokörnyezetének helyváltoztatásával az ember egészségére pozitív hatással vannak, vagy bizonyos betegségek kialakulásának kockázatát csökkentik.
 
Ebbe a csoportba tartoznak:
 
- probiotikumok
- prebiotikumok
- szimbiotikumok
 
A probiotikumok: élő mikroorganizmusok, amik a táplálékkal együtt bekerülve a bélbe segítik az ott lévő állandó flóra fenntartását. A bélflóra fontos funkciót tölt be az emésztésben, a koleszterin anyagcserében és a kórokozó baktériumok megtelepedésének megakadályozásában. Ahhoz, hogy egy mikroorganizmust probiotikumnak nevezzenek, bizonyítottan az egészségre kedvező hatással kell legyen. Ellenállónak kell lenniük a gyártási folyamatokkal és az emésztőnedvekkel szemben, hiszen csak az életképes mikroorganizmusok képesek a vastagbélben kifejteni jótékony hatásukat. (megtalálhatók a tejtermékekben)
 
A prebiotikumok: olyan anyagok, amelyek ellenállnak az emésztőenzimeknek, ezáltal változatlan formában jutnak el a vastagbélig, ahol serkentik a bélflórában lévő hasznos baktériumok szaporodását. Fokozzák a probiotikumok szaporodását, és ezzel párhuzamosan gátolják a káros baktériumok megtapadását a bélben. Elősegítik egyes ásványi anyagok felszívódását.
 
A szimbiotikumok: a pre- és probiotikumok együttesét jelenti, ahol a két előnyös tényező összegződik, hogy egymást segítő szinbiózisban legyenek.
 
Az ananász a Broméliafélék családjába tartozó, tőlevélrózsás növény. Magas vitamintartalmának és a benne található bromelain nevű (fehérjebontó) enzimnek köszönhetően a legegészségesebb gyümölcsök egyike.
 
A papaya a természtgyógyászatban régen ismert gyógynövény, az egyetlen, amely jelentős mennyiségű papain enzimet tartalmaz. A papain az emésztés során elbontja a fehérjéket, és így azok könnyen emészthetővé válnak.
 
A csipkebogyóban A-, B1-, B2-, és K-vitamin található benne, de legfontosabb hatóanyaga a természetes a C-vitamin.
 
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál műkődéséhez. Fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.
Kombucha Jakab
 
Nettó térfogat: 500 ml.
 
500ml koncentrátumból 4,5 L kombucha ital készíthető.
 
Összetevők: kombucha koncentrátum (víz, cukor,fekete tea, kombucha gomba), inulin (15%), 100%-os ananászlé (1,6%), csipkebogyó (0,4%), zöldpapaya (0,08%), c-vitamin (0,132%).
 
Napi adag tartalmaz: Mennyiség: RDA%*
C-vitamin (L-aszkorbinsav)
25 ml-ben: 33,3 mg 41,6 %
50 ml-ben: 66,6 mg 83,2 %
75 ml-ben: 100 mg 125 %
 
Felhasználási útmutató:
Naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25 ml) koncentrátum 2 dl folyadékkal hígítva fogyasztható.
 
Felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható!
 
A koncentrátumban előforduló esetleges szálasodás, üledék-, gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat, ez a folyamatos élettevékenységre jellemző tulajdonság.
 
Hígítási arány: 1:8.
 
A kombucha az erjesztés során feldolgozza a cukrot és a teát, amikből élettanilag hasznos anyagok jönnek létre.
 
Forrás:
 
Hypoglycemic and antilipidemic properties of kombucha tea in alloxan-induced diabetic rats. - Aloulou A, Hamden K, Elloumi D, Ali MB, Hargafi K, Jaouadi B, Ayadi F, Elfeki A, Ammar E. – 2012
Studies on toxicity, anti-stress and hepato-protective properties of Kombucha tea. Pauline T, Dipti P, Anju B, Kavimani S, Sharma SK, Kain AK, Sarada SK, Sairam M, Ilavazhagan G, Devendra K, Selvamurthy W. – 2001
Evaluation of the Glucuronic Acid Production and Antibacterial Properties of Kombucha Black Tea. - Ansari F, Pourjafar H, Kangari A, Homayouni A. – 2019
Effect of Kombucha on gut-microbiota in mouse having non-alcoholic fatty liver disease.- Jung Y, Kim I, Mannaa M, Kim J, Wang S, Park I, Kim J, Seo YS. – 2018
 
Figyelmeztetés!
A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!
 
Átlagos tápérték 100 ml  termékben
Energia 34,3/8,2 kJ/kcal
Zsír 0 g
   - melyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 24 g
   - amelyből cukrok 20 g
Fehérje 0 g
0 g

További termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

A termék információkat, összetevőket igyekszünk napra készen tartani, de minden igyekezetünk ellenére, esetenként nem tudjuk követni az esetleges gyártó általi módosításokat. Kérjuk minden esetben felhasználás ellőtt olvassák el a terméken szereplő információkat.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék képek illusztráicók, frissítésük folyamatos, előfordulhat más kiszerelés vagy korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és vonalkódja a mérvadó.


Zöldvér kombucha koncentrátum inulinnal 500ml vásárlása:
Adja le Zöldvér kombucha koncentrátum inulinnal 500ml termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon.
Zöldvér kombucha koncentrátum inulinnal 500ml ára: 2.350Ft

Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!

Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon. A megrendelést regisztrált felhasználóként tudja leadni webáruházunk online felületén és telefonon is. Telefonos rendelés előtt, kérjük, végezze el a regisztrációs folyamatot a Fiók létrehozása menüben. Köszönjük.
Telefonszámunk: 06-20-22-33-199, Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Készleten" kategóriában találja, illetve a termék oldalon, a termék elérhetőségénél.)

Köszönjük.

Munkanapokon 07:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - Kizárólag értesítést követően.
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 10:00-18:00, Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon

A munkanapokon 07:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.

Folyamatban lévő rendeléséről részletesen fiókjában is tájékozódhat, kattintson a rendelés részleteihez és tételesen láthatja a már bekészítet termékeket. Érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre vagy telefonon várjuk.


Vélemények

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Captcha

Önnek ajánljuk