Menu
Your Cart

Herba D Relax-d növényi kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő 30db

Herba D Relax-d növényi kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő 30db
Herba D Relax-d növényi kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő 30db
Ez a termék jelenleg nincs beszállítóinknál készleten, most nem tud belőle rendelni. Kérjük, nézzen vissza később webáruházunkba. Köszönjük.
  • Vonalkód: 5999886522056
  • Egységár: 126.67 Ft/ db
  • Korábbi ár: 3740 Ft
Ár: 3 610Ft
Eredeti ár: 3 800Ft
Nettó ár: 2 843Ft
Ár hűségpontokban: 3800

Herba D Relax-d növényi kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő 30db termék vásárlása, rendelése

Herba D Relax-d növényi kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő 30db

A túlzott stressz napjainkban sok egészségügyi és gazdasági probléma forrása. Az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség felmérése szerint az Európai Unió 27 tagállamában, a túlzott munkahelyi stressz az aktív munkavállalók közel egynegyedének (22%-ának) egészségét veszélyezteti. Magyarországon minden negyedik munkavállaló érintett és a számuk folyamatosan emelkedik. Bár a stressz a nőket látszólag érzékenyebben érinti, valójában mindkét nem számára, valamennyi gazdasági ágazatban és a szervezet minden szintjén megjelenik.
A stressz rövidtávon jelentkező legjellemzőbb tünetei: a kollégák ingerültsége vagy éppen lehangoltsága, fáradtság, türelmetlenség, labilitás, szorongás,  alvászavar.
Amennyiben a stressz állandósul, tartósan fennáll, igen nagy megterhelést jelent a szervezetre. Hosszú távon a krónikus stressz károsíthatja a szívet és az érrendszert, az emésztőrendszert, az izomzatot, az anyagcsere-folyamatokat, az immunrendszert, és szexuális problémákhoz is vezethet.
A STRESSZNEK SZÁMOS SÚLYOS SZÖVŐDMÉNYE ALAKULHAT KI, EZÉRT NAGYON FONTOS A MEGELŐZÉS.
Az Egészségügyi Világszervezet jelentése alapján a halálozási okokat a szív- és érrendszeri megbetegedések vezetik, melynek egyik kiváltó okaként – sok más tényező mellett – a stresszt emelik ki.
Egyes orvosok véleménye szerint a krónikus stressz meggyorsíthatja a rákos daganat növekedését és előidézheti az áttétek keletkezését. Ugyanis rákos sejtek folyamatosan képződnek a szervezetünkben, de ezek legnagyobb része elpusztul mielőtt elszaporodna. Stressz hatására ez a spontán pusztulás nem tud bekövetkezni, sőt ellenkezőleg, gyors burjánzás következik be.
gyógynövényeket tartalmaz
magyar termék
nem tartalmaz tartósítószert
nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékanyagot
előállítása a legmodernebb biotechnológiai eljárással történik
magas a hatóanyag tartalma
A Citromfű hozzájárul a relaxációhoz és a
mentális, fizikális jó közérzethez.
A Macskagyökér hozzájárul a normális
pihentető alváshoz.
A növényi hatóanyagok kivonása a legmodernebb biotechnológiai eljárással történik. (szuperkritikus extrakció). Az eljárás során cseppfolyós széndioxid segítségével nagy nyomáson (75-400 bar) vonjuk ki a hatóanyagokat a gyógynövényekből. A folyamat végén a széndioxid eltávozik és teljesen tiszta oldószermentes hatóanyagot kapunk, amelynek koncentrációja sokszorosa a hagyományos kivonási eljárások során keletkezett anyagénak.  A másik előnye az eljárásnak az, hogy a kivonási folyamat alacsony hőmérsékleten zajlik, ezért a magasabb hőmérsékletre érzékeny komponensek is megmaradnak a végtermékben.
Az  extrakció végén megmaradt hatónyagmentes csalánlevél rostokat megőröljük és erre az őrleményre visszük fel a hatóanyagokat. Megfelelő idejű keverés,homogenizálás után ez az anyag kerül bele a zselatin kapszulákba.
Az így keletkezett termék a Relax-D mely magas hatóanyag koncentrációval rendelkezik Egy kapszula hatóanyaga (50 mg) megfelel 1294 mg  szárított növényi őrleménynek. Nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, adalék anyagot. Kizárólag növényi összetevőkből áll, a kapszula anyagát is beleértve.
alkalmazása egyszerű
30 db kapszula egy dobozban
naponta egy kapszula a lelki egyensúly a normal idegállapot és az optimális relaxáció fenntartásához
egy kapszula lefekvés előtt a nyugodt és pihentető alvás eléréséhez.

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

..
3 933Ft 4 140Ft
Nettó ár:3 097Ft
..
3 857Ft 4 060Ft
Nettó ár:3 037Ft
..
4 114Ft 4 330Ft
Nettó ár:3 239Ft

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.