Mayam Olivaolaj bio szűz 100ml
Mayam

Olivaolaj bio szűz 100ml

Az Szíriában honos olajfa nagyon elterjedt Spanyolország, a szárazföldi Görögország és a görög szigetvilág területén. "Öröktermő fának" tartják, mivel rendkívül hosszú élettartamú, nagy regenerálodó ereje van és folyton új hajtásokat ereszt. Legfeljebb 10-15 méter magasra nő. A törzse síma és fényes, de öregedése folytán bütykössé és csavarodottá válik.

Ezüstös zöld levelei tapintásra elég durvák, vékonyak,  végűk hegyes. Ősz végén jelennek meg apró fehér virágai, de az egy évnél fiatalabb ágakon nem virágzik. Csonthéjas gyümölcse jellegzetes zöld szÍnű, 7-8 hónap alatt fejlődik ki és érik meg.

Körülbelül 20 fajta olajfa létezik, ezek közül az ókorban már értékesnek tartott olea europaea - az európai olajfa - a legismertebb.

Az olivaolajat hidegsajtolással - nem a magból, hanem a gyümölcs húsából nyerik. Egyike az olajsavban leggazdagabb olajaknak. A tápláló, hidratáló, bőrlágyító hatású olivaolaj alkotóeleme az Aleppoi szappannak, és a Marseille-i szappannak. Kiváló hegesítő, jelentős nem szappanosítható elemet tartalmaz (1 - 2 %),  ami antioxidáns, csillapító és a káros környezeti hatások ellen védő tulajdonságokat kölcsönöz neki.

Előállítás módja: hideg sajtolással nyerik a gyümölcs húsából

Földrajzi származás: Spanyolország

MINŐSÉG: természetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http://cosmetics.ecocert.com oldalon is elérhető szabványai szerint ökológiailag certifikált minőség

Megjelenési forma: olajos zöldes arany színű, közepes sűrűségű folyadék, jellegzetes illattal. Újrahasznosítható borostyánszínű gyógyszerészeti PET palackban forgalmazva. 

A bőrön: lassú felszívódású, zsíros érzetet hagy, mérsékelten comedogén.*
*A comedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy comedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak comedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): olea europaea oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Tulajdonságok

antioxidáns, óvja a bőrt a káros szabadgyökök hatásától, megelőzi az  öregedés hatásait
bőrlágyító, tápláló, a bőr mélyebb rétegeiben hat és egyensúlyban tartja a bőr természetes vízháztartását
bőrnedvesítő hatású
enyhén gyulladásgátló
csillapító hatású, eltávolítja a bőrpírt és az irritációkat
gyengéd olaj, a legérzékenyebb bőr is tökéletesen tolerálja
megőrzi a haj színét és fényesíti a hajszálakat
táplálja és élénkíti a hajat
hidratálja a fejbőrt
erősíti a hajat és a körmöket
Alkalmazások a kozmetikában

irritált, repedt, töredeuzett bőrre, külömböző bőrhibák esetén
ajkakra
kéz- és lábápolásra
száraz bőrre
érzékeny, reaktív bőrre
törékeny bőrre, csecsemőknek is
kiszáradt és érett bőrre
kifakult, száraz hajra
törékeny körmökre
A KOZMETIKÁBAN
önmagában, tisztán felvihető a bőrre vagy kozmetikai készítmények elemeként
bőrproblémák enyhítésére szánt krémekbe és kenőcsökbe
összetevőként nappali (száraz bőr esetén) vagy éjszakai krémekbe
a zsírfázishoz adott összetevőként a testre és arcra szánt tápláló krémek készítéséhez
testre és arcra hámlasztó pakolásba
babapopsi kenőcsökbe
védő és javító ajakbalzsamokba
krémszerű tusgélekbe
krémsamponokba
hajpakolásokba
kéz-, lábkrémekbe, balzsamokba
körmök és szarupárkány kezelésére való olajokba
tisztán felvisszük a hajra, főleg a hajvégekre. Megmasszírozzuk a fejbőrt is, meleg törülközőbe tekerjük és lehetőleg egész éjszaka hatni hagyjuk, utána lemossuk samponnal
fürdőolajnak, masszázsolajnak - tisztán vagy egyéb növényi olajjal vagy illóolajjal  keverve
Tárolás:

oxidációra ellenálló olaj lévén, szobahőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában. Hűtőszekrényben is tárolható.
Biztonsági adatok:

nem irritáló, nem érzékenyítő hatású
külső használatra !

N-M-1061
Mayam Olivaolaj bio szűz 100ml
Rendelhető www.napibio.hu

Mayam Olivaolaj bio szűz 100ml

Mayam Olivaolaj bio szűz 100ml
 
Ár:Fogyasztói ár: 710Ft
Cikkszám:  N-M-1061
Státusz: 
Beszállítási idő 4 munkanapnál több

Egységár:  7.10 Ft/ml

Mayam

0 vélemény  (0 vélemény)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé

További Mayam termékek

Olivaolaj bio szűz 100ml

Az Szíriában honos olajfa nagyon elterjedt Spanyolország, a szárazföldi Görögország és a görög szigetvilág területén. "Öröktermő fának" tartják, mivel rendkívül hosszú élettartamú, nagy regenerálodó ereje van és folyton új hajtásokat ereszt. Legfeljebb 10-15 méter magasra nő. A törzse síma és fényes, de öregedése folytán bütykössé és csavarodottá válik.

Ezüstös zöld levelei tapintásra elég durvák, vékonyak,  végűk hegyes. Ősz végén jelennek meg apró fehér virágai, de az egy évnél fiatalabb ágakon nem virágzik. Csonthéjas gyümölcse jellegzetes zöld szÍnű, 7-8 hónap alatt fejlődik ki és érik meg.

Körülbelül 20 fajta olajfa létezik, ezek közül az ókorban már értékesnek tartott olea europaea - az európai olajfa - a legismertebb.

Az olivaolajat hidegsajtolással - nem a magból, hanem a gyümölcs húsából nyerik. Egyike az olajsavban leggazdagabb olajaknak. A tápláló, hidratáló, bőrlágyító hatású olivaolaj alkotóeleme az Aleppoi szappannak, és a Marseille-i szappannak. Kiváló hegesítő, jelentős nem szappanosítható elemet tartalmaz (1 - 2 %),  ami antioxidáns, csillapító és a káros környezeti hatások ellen védő tulajdonságokat kölcsönöz neki.

Előállítás módja: hideg sajtolással nyerik a gyümölcs húsából

Földrajzi származás: Spanyolország

MINŐSÉG: természetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http://cosmetics.ecocert.com oldalon is elérhető szabványai szerint ökológiailag certifikált minőség

Megjelenési forma: olajos zöldes arany színű, közepes sűrűségű folyadék, jellegzetes illattal. Újrahasznosítható borostyánszínű gyógyszerészeti PET palackban forgalmazva. 

A bőrön: lassú felszívódású, zsíros érzetet hagy, mérsékelten comedogén.*
*A comedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy comedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak comedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): olea europaea oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Tulajdonságok

antioxidáns, óvja a bőrt a káros szabadgyökök hatásától, megelőzi az  öregedés hatásait
bőrlágyító, tápláló, a bőr mélyebb rétegeiben hat és egyensúlyban tartja a bőr természetes vízháztartását
bőrnedvesítő hatású
enyhén gyulladásgátló
csillapító hatású, eltávolítja a bőrpírt és az irritációkat
gyengéd olaj, a legérzékenyebb bőr is tökéletesen tolerálja
megőrzi a haj színét és fényesíti a hajszálakat
táplálja és élénkíti a hajat
hidratálja a fejbőrt
erősíti a hajat és a körmöket
Alkalmazások a kozmetikában

irritált, repedt, töredeuzett bőrre, külömböző bőrhibák esetén
ajkakra
kéz- és lábápolásra
száraz bőrre
érzékeny, reaktív bőrre
törékeny bőrre, csecsemőknek is
kiszáradt és érett bőrre
kifakult, száraz hajra
törékeny körmökre
A KOZMETIKÁBAN
önmagában, tisztán felvihető a bőrre vagy kozmetikai készítmények elemeként
bőrproblémák enyhítésére szánt krémekbe és kenőcsökbe
összetevőként nappali (száraz bőr esetén) vagy éjszakai krémekbe
a zsírfázishoz adott összetevőként a testre és arcra szánt tápláló krémek készítéséhez
testre és arcra hámlasztó pakolásba
babapopsi kenőcsökbe
védő és javító ajakbalzsamokba
krémszerű tusgélekbe
krémsamponokba
hajpakolásokba
kéz-, lábkrémekbe, balzsamokba
körmök és szarupárkány kezelésére való olajokba
tisztán felvisszük a hajra, főleg a hajvégekre. Megmasszírozzuk a fejbőrt is, meleg törülközőbe tekerjük és lehetőleg egész éjszaka hatni hagyjuk, utána lemossuk samponnal
fürdőolajnak, masszázsolajnak - tisztán vagy egyéb növényi olajjal vagy illóolajjal  keverve
Tárolás:

oxidációra ellenálló olaj lévén, szobahőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában. Hűtőszekrényben is tárolható.
Biztonsági adatok:

nem irritáló, nem érzékenyítő hatású
külső használatra !


Termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

Mayam Olivaolaj bio szűz 100ml vásárlása:
Adja le Mayam Olivaolaj bio szűz 100ml termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon.
Mayam Olivaolaj bio szűz 100ml ára: 710Ft

Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!

Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon.
(06-20-22-33-199 Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Azonnal" kategóriában találja.)

Köszönjük.

Munkanapokon 14:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - A készleten lévő termékek pár órán belül, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 11 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-K-SZe 10:30 – 18:30 CS-P 10:30 – 18:30 Szo 10:00 – 13:00

Szt. István krt. 23. (Nyugati tér) - A készleten lévő termékek várhatóan 16 óra után, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 16 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-P 10:30 – 18:30 Szo 10:30 – 13:30

Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon

A munkanapokon 14:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.

Folyamatban lévő rendeléséről fiókjában is tájékozódhat, érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre, az oldal alján található "Segíthetünk?" ablakba írva vagy telefonon várjuk.


Vélemények

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Captcha

Címkék:   LWPRD

Önnek ajánljuk