Mayam Sárgabarack olaj natúr szűz 50ml
Mayam

Mayam Sárgabarack olaj natúr 50ml

A sárgabarackfa egy nagyon elterjedt, az egész világon ismert gyümölcsfa. A Rosacea Prunus családhoz tartozó, aránylag alacsony fafajta, 8 - 12 méterre nő. Tavasszal rózsaszínes virágai elbűvölnek a mámorító illatukkal. Örményországban vált ismertté (innen a tudományos neve: prunus armeniaca) évszázadokkal ezelőtt és oly sokáig termesztették ott, hogy sokszor onnan származtatják, más források szerint viszont Kína az erdete.

A sárgabarackból nyert olaj könnyed, a manulához hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de áthatóbb és a legtöbb fajta kozmetikai termékekbe ideális általános hozzávaló. Nem hagy nyomot, jól felszívódik a bőrbe és nem marad fényes tőle a bőr.

MINŐSÉG: sárgabarack olaj -  természetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http://cosmetics.ecocert.com oldalon is elérhető szabványai szerint ökológiailag certifikált minőség

Előállítás módja: az érett gyümölcs magjából, hidegsajtolással

Földrajzi származás: Spanyolország/Törökország/Pakisztán

Megjelenési forma: sárgás színű tiszta, kis sűrűségű és enyhén jellegzetes illatú folydék

A bőrön: gyors felszívódás, száraz érzetet hagy, enyhén vagy nem komedogén.*
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): prunus armeniaca kernel oil*
*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Tulajdonságok - sárgabarack olaj
regeneráló, élénkítő hatású
hidratáló, tápláló
késlelteti a bőr öregedését
gyengéd, csökkenti a bőr száraz érzetét
világosítja és selymesíti a bőrt
véd a kiszáradás ellen
enyhíti a  gyulladást, viszketegséget és a pirosságot
erősíti a hydrolipid réteget
Alkalmazás a kozmetikában
minden bőrtípusra, különösen a tompa fényű, fáradt bőrre
rugalmatlan, tónustalan bőrre
érzékeny, enyhén irritált bőrre
élettelen, fénytelen bőrre
arcmasszázshoz
arclemosásra
a nyak és dekoltázs ápolására
a szem környékének ápolására
FELHASZNÁLÁS A KOZMETIKÁBAN
felvihető a bőrre önmagában, hígitás nélkül
mindenféle nappali krémek és emulziók összetevőjeként
arcolajok és arcmasszázshoz használt készítmények összetevőjeként
testmasszázshoz használt olajok összetevőjeként, más specifikus összetevőkkel együttesen
hígitás nélkül vagy készítmények összetevőjeként a nyak és dekoltázs ápolására
napozás előtti és utáni olajok összetevőjeként
a szemek környékének ápolására előállított szérumok és krémek összetevőjeként
SPECIÁLIS SZINERGIÁK
jojoba olajjal, rozmaring illóolajjal és édeskömény olajjal  keverve zsíros bőrre
kenderolaj, makadámiaolaj és palmarosa keverékével vegyes vagy normál bőrre
rosa mosqueta, borágó és fügeolajjal keverve száraz bőrre
sárgarépa olajjal és körömvirág olajjal keverve napozás előtt
kakaóvajjal vagy sheavajjal keverve a nagyon száraz bőr ápolására
avokádó olaj mellett a szemek környékének ápolására
szkvalén és margarétaolaj keverékével arcmasszázshoz
liliomolajjal és ligetszépe olajjal, esetleg gyümölcssavakkal emulzióban, a bőr színének világosítására
Tárolás: oxidációra ellenálló olaj lévén, szobahőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában. Hűtőszekrényben is tárolható.

Biztonsági adatok: kozmetikai használatra

N-M-1402
Mayam Sárgabarack olaj natúr szűz 50ml
Rendelhető www.napibio.hu

Mayam Sárgabarack olaj natúr szűz 50ml

Mayam Sárgabarack olaj natúr szűz 50ml
 
Ár:Fogyasztói ár: 1.000Ft
Cikkszám:  N-M-1402
Státusz: 
Beszállítási idő 4 munkanapnál több

Egységár:  20.00 Ft/ml

Mayam

0 vélemény  (0 vélemény)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé

További Mayam termékek

Mayam Sárgabarack olaj natúr 50ml

A sárgabarackfa egy nagyon elterjedt, az egész világon ismert gyümölcsfa. A Rosacea Prunus családhoz tartozó, aránylag alacsony fafajta, 8 - 12 méterre nő. Tavasszal rózsaszínes virágai elbűvölnek a mámorító illatukkal. Örményországban vált ismertté (innen a tudományos neve: prunus armeniaca) évszázadokkal ezelőtt és oly sokáig termesztették ott, hogy sokszor onnan származtatják, más források szerint viszont Kína az erdete.

A sárgabarackból nyert olaj könnyed, a manulához hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de áthatóbb és a legtöbb fajta kozmetikai termékekbe ideális általános hozzávaló. Nem hagy nyomot, jól felszívódik a bőrbe és nem marad fényes tőle a bőr.

MINŐSÉG: sárgabarack olaj -  természetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http://cosmetics.ecocert.com oldalon is elérhető szabványai szerint ökológiailag certifikált minőség

Előállítás módja: az érett gyümölcs magjából, hidegsajtolással

Földrajzi származás: Spanyolország/Törökország/Pakisztán

Megjelenési forma: sárgás színű tiszta, kis sűrűségű és enyhén jellegzetes illatú folydék

A bőrön: gyors felszívódás, száraz érzetet hagy, enyhén vagy nem komedogén.*
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): prunus armeniaca kernel oil*
*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Tulajdonságok - sárgabarack olaj
regeneráló, élénkítő hatású
hidratáló, tápláló
késlelteti a bőr öregedését
gyengéd, csökkenti a bőr száraz érzetét
világosítja és selymesíti a bőrt
véd a kiszáradás ellen
enyhíti a  gyulladást, viszketegséget és a pirosságot
erősíti a hydrolipid réteget
Alkalmazás a kozmetikában
minden bőrtípusra, különösen a tompa fényű, fáradt bőrre
rugalmatlan, tónustalan bőrre
érzékeny, enyhén irritált bőrre
élettelen, fénytelen bőrre
arcmasszázshoz
arclemosásra
a nyak és dekoltázs ápolására
a szem környékének ápolására
FELHASZNÁLÁS A KOZMETIKÁBAN
felvihető a bőrre önmagában, hígitás nélkül
mindenféle nappali krémek és emulziók összetevőjeként
arcolajok és arcmasszázshoz használt készítmények összetevőjeként
testmasszázshoz használt olajok összetevőjeként, más specifikus összetevőkkel együttesen
hígitás nélkül vagy készítmények összetevőjeként a nyak és dekoltázs ápolására
napozás előtti és utáni olajok összetevőjeként
a szemek környékének ápolására előállított szérumok és krémek összetevőjeként
SPECIÁLIS SZINERGIÁK
jojoba olajjal, rozmaring illóolajjal és édeskömény olajjal  keverve zsíros bőrre
kenderolaj, makadámiaolaj és palmarosa keverékével vegyes vagy normál bőrre
rosa mosqueta, borágó és fügeolajjal keverve száraz bőrre
sárgarépa olajjal és körömvirág olajjal keverve napozás előtt
kakaóvajjal vagy sheavajjal keverve a nagyon száraz bőr ápolására
avokádó olaj mellett a szemek környékének ápolására
szkvalén és margarétaolaj keverékével arcmasszázshoz
liliomolajjal és ligetszépe olajjal, esetleg gyümölcssavakkal emulzióban, a bőr színének világosítására
Tárolás: oxidációra ellenálló olaj lévén, szobahőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában. Hűtőszekrényben is tárolható.

Biztonsági adatok: kozmetikai használatra


Termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

Mayam Sárgabarack olaj natúr szűz 50ml vásárlása:
Adja le Mayam Sárgabarack olaj natúr szűz 50ml termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon.
Mayam Sárgabarack olaj natúr szűz 50ml ára: 1.000Ft

Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!

Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon.
(06-20-22-33-199 Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Azonnal" kategóriában találja.)

Köszönjük.

Munkanapokon 14:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - A készleten lévő termékek pár órán belül, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 11 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-K-SZe 10:30 – 18:30 CS-P 10:30 – 18:30 Szo 10:00 – 13:00

Szt. István krt. 23. (Nyugati tér) - A készleten lévő termékek várhatóan 16 óra után, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 16 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-P 10:30 – 18:30 Szo 10:30 – 13:30

Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon

A munkanapokon 14:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.

Folyamatban lévő rendeléséről fiókjában is tájékozódhat, érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre, az oldal alján található "Segíthetünk?" ablakba írva vagy telefonon várjuk.


Vélemények

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Captcha

Címkék:   LWPRD

Önnek ajánljuk