Mayam finomított shea vaj 1000ml
Mayam

Mayam finomított shea vaj 1000ml

A sheavajat  a Shea - Karité fa gyümölcséből nyerik. Ez a fa körülbelül 15 év után kezd teremni és 30 éves kora után hoz maximális minőségű termést. A shea fa egy nagyon fontos tényező az afrikai vidéki gazdaság tartós fejlődése számára.

A sheavaj az egész világon a természetes kozmetikumok nélkülözhetetlen összetevőjének számít, úgy a hazájában, Afrikában, ahol évszázadok óta használják, mint a legelőkelőbb nyugati szépségszalonokban. Tápláló, védő, hidratáló és gyógyító hatása miatt generációkon keresztül használták a bőr és a haj állagának megőrzésére, javítására és védelmére a nap, szél és egyéb külső tényezők káros hatása ellen.

Az összetételében résztvevő zsírsavak és jelentős arányban jelenlevő nem szappanosítható anyagok visszaigazolják ennek a vajnak a vitathatatlan minőségű tulajdonságait: sérülések gyógyítása, felhámképződés serkentése, a bőrszövetek táplálása, nap káros sugarai elleni védelem, irritációk  nyugtatása.

Szinonimák: villetaria paradoxa, karité vaj, sheabutter

Előállítás módja: préseléssel nyert vajat finomítják, tisztítják majd színtelenítik és szagtalanítják vegyszermentes eljárásokkal

Összetevők (INCI): butyrospermum parkii butter

Tulajdonságok

gyulladásgátló, csillapítja az irritációt
mélységében táplálja és hidratálja a bőrt
bőrregeneráló, serkenti a felhámképződést
elősegíti a hegesedést
fényvédő hatású
serkenti a kollagén termelődést
megelőzi a ráncosodást és öregedés jeleit
visszaadja a haj ragyogását, szépségét
táplálja a kappiláris szálakat
védi a hajszálakat
Alkalmazások

minden bőrtípusra, különösképpen a száraz típusra
ráncosodás és öregedés jelei ellen
ajkakra és az arc érzékeny területeire
irritált bőrfelületre (pelenkától, borotválkozás után, szőrtelenítés után)
sérült, megkeményedett vagy töredezett bőrre
bőrkiütésekre, ekcémákra, bőrgyulladásokra
vegyihatásnak kitett kézre, bőrfelületre
napégette vagy enyhén sérült bőrre
izomfájdalomra, izomfáradtságra, feszültségre
száraz fejbőrre
száraz, töredezett, festett hajra
szappanok zsírozására
önmagában felvihető a frissen tisztított és enyhén nedves bőrre
növényi olajakkal, illóolajakkal vagy külömböző kivonatokkal keverve, a bőr igényeinek megfelelően
napozás előtti és utáni használatra szánt készítményekben, a nap káros sugarai elleni védelem céljából és a hámlás visszafogására
kimerült izomzat, masszírozására, nyirokmasszázsra kifejlesztett kenőcsök összetevőjeként, a kezelés céljától függően kiválasztott hatóanyagokkal együtt
a fennálló problémák függvényében kiválasztott kozmetikai hatóanyagokkal keverve a száraz, élettelen fejbőrmasszírozására, de a hajnövekedés serkentésére is szánt készítmények összetevőjeként
összetevőként szétvált szálú száraz, leromlott hajra és göndör vagy fékezhetetlen, "rebellis" hajra összeállított hajpakolásokba
önmagában vagy egyéb növényi olajakkal kombinációban, a terhesség ideje alatt, a bőr hajlékonyságának megőrzésére és a terhességi csíkok megelőzésére. Sikeresen használható szülés után is, a már meglévő csíkok símítására, enyhítésére
ajakbalzsamok létrehozásához
tápláló, vitamin bevitelére kialakított éjszakai krémekbe, melyeket a szem környékére is felvihetünk
mechanikus bőrradír készítményekbe
műhelyekben, garázsokban, kertben dolgozók számára kialakított kézkrémek, kenőcsök összetevőjeként
Tárolás: hűvös, száraz helyen

Biztonsági adatok: latexre érzékeny személyek ne használják; külső használatra

N-M-1281-1
Mayam finomított shea vaj 1000ml
Rendelhető www.napibio.hu

Mayam finomított shea vaj 1000ml

Mayam finomított shea vaj 1000ml
 
Ár:Fogyasztói ár: 3.890Ft
Cikkszám:  N-M-1281-1
Státusz: 
Készleten

Egységár:  3.89 Ft/ml

Mayam

0 vélemény  (0 vélemény)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé

További Mayam termékek

Mayam finomított shea vaj 1000ml

A sheavajat  a Shea - Karité fa gyümölcséből nyerik. Ez a fa körülbelül 15 év után kezd teremni és 30 éves kora után hoz maximális minőségű termést. A shea fa egy nagyon fontos tényező az afrikai vidéki gazdaság tartós fejlődése számára.

A sheavaj az egész világon a természetes kozmetikumok nélkülözhetetlen összetevőjének számít, úgy a hazájában, Afrikában, ahol évszázadok óta használják, mint a legelőkelőbb nyugati szépségszalonokban. Tápláló, védő, hidratáló és gyógyító hatása miatt generációkon keresztül használták a bőr és a haj állagának megőrzésére, javítására és védelmére a nap, szél és egyéb külső tényezők káros hatása ellen.

Az összetételében résztvevő zsírsavak és jelentős arányban jelenlevő nem szappanosítható anyagok visszaigazolják ennek a vajnak a vitathatatlan minőségű tulajdonságait: sérülések gyógyítása, felhámképződés serkentése, a bőrszövetek táplálása, nap káros sugarai elleni védelem, irritációk  nyugtatása.

Szinonimák: villetaria paradoxa, karité vaj, sheabutter

Előállítás módja: préseléssel nyert vajat finomítják, tisztítják majd színtelenítik és szagtalanítják vegyszermentes eljárásokkal

Összetevők (INCI): butyrospermum parkii butter

Tulajdonságok

gyulladásgátló, csillapítja az irritációt
mélységében táplálja és hidratálja a bőrt
bőrregeneráló, serkenti a felhámképződést
elősegíti a hegesedést
fényvédő hatású
serkenti a kollagén termelődést
megelőzi a ráncosodást és öregedés jeleit
visszaadja a haj ragyogását, szépségét
táplálja a kappiláris szálakat
védi a hajszálakat
Alkalmazások

minden bőrtípusra, különösképpen a száraz típusra
ráncosodás és öregedés jelei ellen
ajkakra és az arc érzékeny területeire
irritált bőrfelületre (pelenkától, borotválkozás után, szőrtelenítés után)
sérült, megkeményedett vagy töredezett bőrre
bőrkiütésekre, ekcémákra, bőrgyulladásokra
vegyihatásnak kitett kézre, bőrfelületre
napégette vagy enyhén sérült bőrre
izomfájdalomra, izomfáradtságra, feszültségre
száraz fejbőrre
száraz, töredezett, festett hajra
szappanok zsírozására
önmagában felvihető a frissen tisztított és enyhén nedves bőrre
növényi olajakkal, illóolajakkal vagy külömböző kivonatokkal keverve, a bőr igényeinek megfelelően
napozás előtti és utáni használatra szánt készítményekben, a nap káros sugarai elleni védelem céljából és a hámlás visszafogására
kimerült izomzat, masszírozására, nyirokmasszázsra kifejlesztett kenőcsök összetevőjeként, a kezelés céljától függően kiválasztott hatóanyagokkal együtt
a fennálló problémák függvényében kiválasztott kozmetikai hatóanyagokkal keverve a száraz, élettelen fejbőrmasszírozására, de a hajnövekedés serkentésére is szánt készítmények összetevőjeként
összetevőként szétvált szálú száraz, leromlott hajra és göndör vagy fékezhetetlen, "rebellis" hajra összeállított hajpakolásokba
önmagában vagy egyéb növényi olajakkal kombinációban, a terhesség ideje alatt, a bőr hajlékonyságának megőrzésére és a terhességi csíkok megelőzésére. Sikeresen használható szülés után is, a már meglévő csíkok símítására, enyhítésére
ajakbalzsamok létrehozásához
tápláló, vitamin bevitelére kialakított éjszakai krémekbe, melyeket a szem környékére is felvihetünk
mechanikus bőrradír készítményekbe
műhelyekben, garázsokban, kertben dolgozók számára kialakított kézkrémek, kenőcsök összetevőjeként
Tárolás: hűvös, száraz helyen

Biztonsági adatok: latexre érzékeny személyek ne használják; külső használatra


Termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

Mayam finomított shea vaj 1000ml vásárlása:
Adja le Mayam finomított shea vaj 1000ml termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon.
Mayam finomított shea vaj 1000ml ára: 3.890Ft

Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!

Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon.
(06-20-22-33-199 Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Azonnal" kategóriában találja.)

Köszönjük.

Munkanapokon 14:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - A készleten lévő termékek pár órán belül, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 11 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-K-SZe 10:30 – 18:30 CS-P 10:30 – 18:30 Szo 10:00 – 13:00

Szt. István krt. 23. (Nyugati tér) - A készleten lévő termékek várhatóan 16 óra után, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 16 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-P 10:30 – 18:30 Szo 10:30 – 13:30

Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon

A munkanapokon 14:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.

Folyamatban lévő rendeléséről fiókjában is tájékozódhat, érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre, az oldal alján található "Segíthetünk?" ablakba írva vagy telefonon várjuk.


Vélemények

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Captcha

Címkék:   LWPRD

Önnek ajánljuk