Kávé kókuszkrémmel

Kategória: Receptek Létrehozva: 2015-10-05

A kávé az egyik kedvenc italunk, amelyet szeretünk kellemes zamata és kedvező élettani hatása miatt. 

 

Az ideális ízélmény és a jótékony hatás elérése érdekében azonban fontos a kiváló minőségű alapanyag, viszont a kávé aromája, karakteressége nagymértékben függ a termőterület adottságaitól, a termelők munkájától, a kávészemek pörkölése és őrlésekor alkalmazott technológiától.

Korszerű kávéfőzőgéppel otthon is kitűnő kávé készíthető a megbízható beltartalmi értékkel rendelkező kávémárkák termékeiből. A legnagyobb élvezetet nyilván a legjobb aromaprofillal rendelkező gourmet vagy specialty kávéfajtákból készült kávé fogyasztásakor kapjuk.

A lefőzött kávét legtöbbünk valamilyen formában ízesíti, többnyire cukorral és tejjel, viszont a kávé jótékony hatásának és ízvilágának fokozása érdekében fontos a szintén kiváló és megbízható minőségű ízesítők használata.

A BANABAN gourmet kókusznektár szirup és a BANABAN kókuszcukor a legfinomabb természetes édesítők egyike, a BANABAN kókuszkrém pedig kiválóan harmonizál a kávé ízével ezért a kávézás különleges élményét nyújtja.

A Fidzsi-szigetekről származó bio kókuszból készült BANABAN termékek a világon elérhető egyik legmagasabb minőségű, 100%-os kókusz tartalommal rendelkező táplálékok. A frissen szüretelt kókuszból és a frissen betakarított kókuszpálma nektárjából készülnek, víz, adalékanyagok és tartósítószer hozzáadása nélkül a lehető legkíméletesebb feldolgozási módot alkalmazva azért, hogy megőrizzék a friss kókuszban lévő szervezetünk számára fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat.

A BANABAN termékek webáruházunkban megvásárolhatók.

https://www.napibio.hu/banaban

Cimkék: receptek