Menu
Your Cart

Huminiqum Mikrobiom-11 élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő por 30x3g

Huminiqum Mikrobiom-11 élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő por 30x3g
Huminiqum Mikrobiom-11 élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő por 30x3g
  • Vonalkód: 5999066212012
  • Egységár: 88.78 Ft/ g
  • Korábbi ár: 7990 Ft
Ár: 7 590Ft
Eredeti ár: 7 990Ft
Nettó ár: 5 977Ft
Ár hűségpontokban: 7990

Huminiqum Mikrobiom-11 élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő por 30x3g termék vásárlása, rendelése

Huminiqum Mikrobiom-11 élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő por 30x3g

A termék laktózt is feldolgozó üzemben készül.

Mikrobiom-11 élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő por inulinnal és édesítőszerekkel. A benne lévő probiotikus törzsek szabadalommal védettek, és hatásaikat klinikai vizsgálatok támasztják alá. Használata ajánlott antibiotikumos kezelések után valamint hasmenés, puffadás és emésztési zavarok esetén. 

Tasak tartalmát felbontás után keverje el vízben, tejben, vagy tetszőleges gyümölcslében. Élelmi rostokban gazdag étkezéssel támogassa a bélflóra egészséges működését.
Figyelmeztetés: Ne használjon a termék feloldásához meleg (forró) italt, mert az élőflóra károsodhat. Egyszerre csak egy tasaknyit fogyasszon a készítményből. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A tasak tartalmát felbontás után néhány percen belül fogyassza el.
 
Tárolás: Fénytől, sugárzó hőtől védett, száraz, hűvös helyen, hűtött térben (hűtőszekrényben) tárolja!

Bélrendszerünkben a hasznos és a káros bélflórának egyensúlyban kellene lennie. Azonban az életünk során minket ért, legtöbbször külső behatásokra (antibiotikumok, fertozések, méreganyagok, stressz …stb) ez az egyensúly felborulhat.

A hasznos bélflóra állítja elő a vitaminok, enzimek nagy részét, számos létfontosságú hormont és az immunrendszer főbb alapelemeit. Ha a hasznos bélflóra károsodik, akkor ezek az anyagok nem termelődnek és ennek számos élettani következménye lehet. (Legyengülhet az imunrendszer, bőrbetegségek, allergiás tünetek jelenhetnek meg, és a hormonrendszer egyensúlyának hiányában elhízás és keringési problémák jelentkezhetnek.) Ha a hasznos bélflóra nem jól működik, és a tápanyagokat nem tudja megfelelően lebontani (emészteni), annak következménye lehet például a glutén és laktóz érzékenység kialakulása is.

Az emberi szervezetben lévő mikrobiom kutatása egy új tudományterületté kezd formálódni. Jelenleg még csak kezdetleges ismereteink vannak a mikrobiom teljes jelentőségéről. Néhány meglepő tény ezzel kapcsolatban:

A bennünk élő baktériumok és gombák száma több mint a szervezetünk saját sejtjeinek száma. A mikrobiom folyamatos kommunikációban és információ cserében van az aggyal is. A legyengült hasznos bélflórát nagyban segíthetjük kívülről bevitt úgynevezett probiotikumokkal. A hasznos bélflóra helyreállításának és fenntartásának hosszú távú megoldása persze az étkezési szokásaink tudatos változtatása lenne, vagyis egyrészt rostanyagokkal (prebiotikumok), nyers zöldségekkel, csíráztatott magokkal, hidegen sajtolt növényi olajokkal és jó minőségű állati zsírokkal kellene táplálni a haszos bélflóra energia ellátását, másrészt előtérbe kellene helyezni az úgynevezett fermentált (élőflórás) élemiszerek fogyasztását.

Prebiotikumok: A hasznos bélflóra energia forrásai. Jellemzően növényi és állati rost anyagok.
PROBIOTIKUMOK: A hasznos bélflórát felépítő baktérium és gomba törzsek.
ANTIBIOTIKUMOK: A hasznos és a káros bélflórát is elpusztító anyagok, gyógyszerek.

Összetevők: Oligoszacharidok, Maltodextrin, Inulin, Édesítoszer: Xilit, Éloflórás porkeverék ( Lactobacillus acidophilus LA107, Bifidobacterium longum BL268, Lactobacillus rhamnosus LCR103, Streptococcus thermophilus ST138, Lactobacillus rhamnosus LCR177, Bifidobacterium adolescentis BA286, Lactobacillus plantarum LP112, Lactobacillus paracasei LPC188, Bacillus coagulans BC208, Saccharomyces boulardii SB055, Bacillus subtilis BSN287 ), Joghurt por aroma, Édesítőszer: Szukralóz

Írjon véleményt a termékről Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Néhány termék ebből a márkából

Szállító partnereink:

Megrendelés szükséges

A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.