Hargitai Bea elárulja mi a csillogó mosoly titka

Kategória: Sztárinterjúk Létrehozva: 2014-02-03

Most kiderül, mi a Hollywoodi mosoly titka. Fogfehérítés a Smiling Bar-ban.

A legfiatalabb magyar playmate-ként robbant be a köztudatba. Azóta sok oldalát megismerhettük, és most nem csak az idomairól beszélek. Láthattuk csetlő botló kezdő háziasszonyként a konyhában, harsány szöszi szenoritaként egy kolumbiai valóság show-ban, vagy többemeletnyi magasban anyaszült meztelenül pózolva a tériszonyával dacolva. Hargitai Beával készült interúnkból kiderül, jelenleg milyen szerepben bontogatja szárnyait, és az is, hogy mi a Hollywoodi mosoly titka. 

Vágjunk is bele. Akkora mosollyal érkeztél, ezt a kérdést nem hagyhatom ki. Amerikai kutatók szerint a hosszú élet titka a mosolygásban rejlik, szerintük minél szélesebben mosolygunk, annál tovább élhetünk. Egyet értesz?   

A szép mosolynak elsősorban esztétikai, de lelki hatásai is vannak, ezáltal simán el tudom képzelni, hogy élettani szerepe van. A mondás is azt tartja, amit adsz, azt kapod vissza. Ha figyelmet, mosolyt ajándékozol, azt veszed majd észre, hogy veled is kedvesebbek lesznek. A boldog ember hosszabb életet él, mint az, aki minden nap stresszel és mogorva. Nem mellékesen a mosoly a legszebb ékszer, amit minden nő viselhet magán.  

Ezért döntöttél úgy, hogy egy fogfehérítéssel foglalkozó vállalkozást indítasz?  

Hát igen, a mosoly fontos, de az sem mellékes, hogy milyen fogazat kandikál ki a szádból. Hiába veszed fel a trendi ruhát, márkás órát, és áll a hajad tökéletesen. Ha hiányos a fogazatod, vagy csak simán nem ápolt, az nagyon kiábrándító tud lenni. Nálam ez alapkövetelmény, és oda is figyelek rá. Évekkel ez előtt voltam az első fogfehérítésemen, ami után napokig a legerősebb fájdalomcsillapítón éltem. Ezt a hidrogén perioxidos eljárást már be is tiltották, valószínűleg nem véletlen. Később a neten kutakodva rátaláltam egy olyan eljárásra, amit bio-nak hirdettek. Annyira megtetszett az eredmény, és maga az eljárás, hogy szinte azonnal tudtam, szeretném másokkal is megismertetni. 

Hogyan koordinálod a vállalkozást Prágából, illetve van- e terved ott hasonló üzletet nyitni?  

Elsőnek ott szerettem volna, de a freanchise módszer nem működött, így jött az ötlet, hogy nyissunk itthon. Heni barátnőmmel ketten csináljuk, ő az üzlettársam, de most sokat vagyok itthon. 

Mitől bio az eljárás? 

Az az anyag, amit a fehérítéshez használunk az EU szabványa szerint is natúr kategória, nincs benne semmilyen kemikália. Csak természetes anyagok hozzáadásával készült, mint például a nagyanyáink által is használt szódabikarbóna. Egy nagy teljesítményű led-lámpa aktiválja az anyagot

Kétszer huszonnégy perc alatt 4-9 árnyalattal lehet fehérebb a fog, és ráadásul teljesen fájdalom- mentes. 

Kinek ajánlod?

A fogaink elszíneződése még azoknak is szinte elkerülhetetlen, akik igazán odafigyelnek erre. A kávézás, teázás, dohányzás foltokat hagyhatnak a fogzománcon, csakúgy, mint a vörösbor, de számos színes gyümölcs és zöldség is elszínezheti fogainkat, sőt az indiai ételek erős sárga fűszerei sem tesznek jót. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne magának egy kis plusz önbizalmat meríteni. Magabiztosságot ad, ami kihathat mind a magán és az üzleti életünkre is.  

Terhes nők például használhatják?

Az anyagokat nézve használhatnánk, bár a terhes nőknek szinte minden tiltott, a hajfestéstől elkezdve a gyógyszerszedésen át, így ez sem javallott. A pontos leírás szerint: terhesség vagy szoptatás esetén, két héttel szájsebészeti beavatkozás után, 3 éves kor alatt, sugárkezelés alatt állóknál nem alkalmazható. 

 Mennyivel lehetnek fehérebbek a fogaink a kezelés után?
A fogfehérítés eredménye egyénenként változó, függ a fogak eredeti állapotától illetve az életviteltől: kávé, tea, vörösbor, mesterséges színezék, dohány, stb. fogyasztásától. A kezelés után a fogak színében a minimum 3 és maximum 11 árnyalatnyi javulás következik be. Az átlag eredmény: 5-6 árnyalat.

Miért válassza a Smiling Bar-ban történő fogfehérítést és nem pedig az otthonit a gyógyszertárban vagy az interneten vásárolt termékek segítségével?
A fogfehérítésnél rendkívül fontos a kezelés folyamatának szigorú betartása illetve, hogy a termék a hatóságok által engedélyezett illetve ellenőrzött legyen. Ezek a feltételek a Smiling Bar-ban adottak viszont az otthoni fogfehérítésnél nem mindig biztosítottak.

Mennyibe kerül, és hol próbálhatják ki a szépülni vágyók?

A 2x 24 perc mindössze 9990.- Ft. 

A címünk: 1124 Alkotás utca 53. Zsidró Szalon - 1051 Vigyázó Ferenc utca 3.- Beauty Szalon, 1124  

Phone

(20) 328 7181

Email

time.smilingbar@gmail.com

Website

: facebook.com/smilingbarmom

 

 

Írta: Bánovics Marcsi

NapiBio.hu

 

 

Cimkék: sztárinterjú