Gyógynövény esszenciákkal az egészségért

Kategória: Bemutatjuk Létrehozva: 2014-07-05

Manufakturálisan speciális eljárással készült esszenciák, így a növény ízét és hatóanyagait érintetlenül és koncentráltan tartalmazzák. 

Bemutatjuk az Oustau-Vert Esszenciákat:

Ismerd meg a csalán, körömvirág, bodzavirág, borsmenta és körömvirág jótékony hatását, fogyaszd ezekből a manufakturálisan speciális eljárással készült esszenciákból készült teákat, melyek a növény ízét és hatóanyagait érintetlenül és koncentráltan tartalmazzák. (70-80%)

Oustau-Vert Csalán Esszencia 250ml

A csalán ital tisztító, méregtelenítő hatású a vesében, vizeletszabályozó a hólyagban. Csökkenti a magas vérnyomást és a vér cukorszintjét. Kiváló izületi gyulladások és köszvény enyhítésére is, enyhíti a pollen allergiát..

Összetevők: Víz, propilén-glikol, csalán. Hozzáadott aromát, színezéket, tartósítószert, cukrot és más adalékot nem tartalmaz.

 

Oustau-Vert Borsmenta Esszencia 250ml

A borsmenta ital nyugtató, enyhítő és csillapító hatású fejfájás, idegesség és alvászavar ellen és emellett a legízletesebb ital magában is élvezeti cikk. 

Összetevők: Víz, propilén-glikol, borsmenta. Hozzáadott aromát, színezéket, tartósítószert, cukrot és más adalékot nem tartalmaz.

 

Oustau-Vert Zsálya Esszencia 250ml

Az orvosi zsálya igen kellemes ízű ital. A hízásra hajlamos egyének reggeli itala. Ismeretes összehúzó és csíraölő hatása, ezért növényi aszprinnek is nevezik. A meleg zsályaital kitűnő öblítő és fertőtlenítőszer, fogínygyulladásnál, foghúsvérzésnél

Összetevők: Víz, propilén-glikol, zsályalevél. Hozzáadott aromát, színezéket, tartósítószert, cukrot és más adalékot nem tartalmaz.

 

Oustau-Vert Körömvirág Esszencia 250ml

Az ízletes körömvirág ital teljes gyomor és bélrendszer karbantartója. Emésztési problémákra kisebb fekélyek enyhítésére, súlyosbodásuk megakadályozására. Külsőleg is alkalmazható sebek, horzsolások, égések, különösen napégés enyhítésére. 

Összetevők: Víz, propilén-glikol, körömvirág. Hozzáadott aromát, színezéket, tartósítószert, cukrot és más adalékot nem tartalmaz.

 

Oustau-Vert Bodzavirág Esszencia 250ml

A bodza ital izzasztó hatású, hurutoldó és köhögés csillapító, enyhíti a náthát, orrfolyást és rekdedsét ellen is hat.

Összetevők: Víz, propilén-glikol, bodzavirág. Hozzáadott aromát, színezéket, tartósítószert, cukrot és más adalékot nem tartalmaz.

Elkészítés: 1 csésze italhoz 1 kupaknyi esszenciára van szükség. Ajánlott száraz, hűvös helyen tartani. Fogyasztás előtt felrázandó. 

Megrendelés >>>