NapiBio garancia

Árgarancia:

A NapiBio.hu áruházban leadott rendelések esetében biztos lehet benne, hogy a megrendelt termékeket az oldalon látható, a megrendeléskor leadott áron fogja megkapni, legyen az személyes átvétel vagy futárszolgálat által kézbesített csomag.

Rendeléskövetés:

Rendelése leadásakor egy automatikus levelet küldünk a rendeléskor megadott email címre, melyben összefoglalunk minden információt (megrendelt termékek neve, darabszáma, ára; átvétel módja; fizetési mód) rendeléséről. - Amennyiben ez az automatikus levél nem érkezne meg, kérjük, jelezze emailben (info@napibio.hu) vagy telefonon (06-20-22-33-199).

Javasoljuk, hogy rendelése leadásakor hozzon létre fiókot, így rendelése státuszáról bármikor kaphat információt fiókjába lépve, megtekintheti korábbi rendeléseit, új rendelést adhat le a rendszeresen rendelt tételekről. 

Rendelése státuszáról emailben a megrendelés leadásakor küldünk automatikusan értesítést, illetve személyes átvétel esetén a termék átvételéről, kiszállítás esetén a futárszolgálatnak történő átadásról. Amennyiben regisztált ügyfelünkként rendel webáruházunkban, úgy a köztes státuszokról is kaphat folyamatos információt.

Minden futárszolgálattal történő szállítás esetén követőkódot biztosítunk Önnek, hogy a szállítást is nyomon tudja követni. A csomag feladását követően azt Budapesten, Érden, Budaörsön és Törökbálinton kívül partnerünk oldalán a megadott követőkódot begépelve kísérheti figyelemmel. http://www.sprinter.hu/csomagkereso/  MXPN és rendelési azonosító begépelése szükséges.

Budapest, Érd, Budaörs és Törökbálint címekre a Mixpakk futárszolgálat végzi a kiszállítást.

ugyfelszolgalat@mixpakk.hu

Mixpakk Futárszolgálat
Ügyfélszolgálat telefonszáma:
+36 30 407 6655
+36 70 336 6029

Környezettudatosság:

A nagyobb csomagokat használt, de kitűnő állapotban lévő dobozokban, míg a kisebbeket FSC papírból készült tasakokban juttatjuk el megrendelőinkhez.

Személyes átvétel esetén, kérjük, mindenki hozzon magával táskát, szatyrot amiben rendelését elviszi. (Természetesen azért adunk, ha szükség van rá.)