Gabijó lekvár vaníliás erdei gyümölcs 240g
GabiJó
GabiJó

Gabijó lekvár vaníliás erdei gyümölcs 240g

Összetevők: szeder (27%), ribizli (27%), málna (26%), édesítőszer: (eritritol, steviol glikozidok), citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin, természetes vanília aroma.

100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült.

Átlagos tápértékadatok: 100g termékben 100g termék RI* %-ban
 
Energia 284 kJ / 68 kcal 3%
Zsír <0,5g 1%
amelyből telített zsírsavak <0,1g 0%
Szénhidrát 29g 11%
amelyből cukrok 6,5g 7%
Rost 4,9g
Fehérje 1,1g 2%
0,02g 0%
 
*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).

Édesanyám kezdetben a saját- és szomszédos kertekben gyümölcsöket és fűszernövényeket kezdett termeszteni, melyek termését saját kezűleg feldolgozta kistermelői üzemében. Portékáit szezonális jelleggel a helyi piacra is kivitte, ahol az érdeklődők egy kis kóstolóval egybekötve vásárolni tudtak. Kiindulásképpen az általa eladásra kínált termékkörből választottunk egyet, melyet közösen, sok-sok munkával tovább csiszoltunk. Így született meg a GabiJó lekvárcsalád.

Elsőként 4 különböző, 240 g-os termékkel jelentünk meg, melyek különleges ízkombinációit ő maga álmodta meg. Ezekben a termékeinkben édesítésre – cukortartalmuk minimalizálása érdekében – cukor helyett eritrit és stevia keverékét alkalmazzuk. Így tudjuk elérni, hogy 100 g lekvár – gyümölcstől függően – mindössze 4,4g – 8g cukrot tartalmazzon, gyümölcstartalma pedig elérje a 80%-ot!

Az első 4 termékünk megjelenését követő egy évre 3 új, 200 g-os lekvárral is előrukkoltunk, melyek nemcsak megjelenésükben, hanem összetételükben is merőben mások. Megtervezésüknél próbáltunk valamelyest kedvezőbb árú készítményeket összeállítani, és azon vásárlóink kedvében is járni, akikhez a klasszikus, egy-gyümölcsös ízek közelebb állnak. 

A 200 g-os termékeinket almalé sűrítménnyel és steviával édesítjük. Az alma sűrítményben található természetes almacukor következtében a 200 g-os lekvárjaink cukortartalma magasabb – 20,5g – 21,5g – mint a 240g-os kategóriánk esetében, összességében mégis legalább 30%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos, finomított cukorral készített lekvároknál. 

A készítményekben fölhasznált gyümölcs egy jelentős része saját termés, melyet a szedést, válogatást, magozást és mosást követően fagyasztva tárolunk, hogy a belőlük főzött és eladásra kínált lekvárok mindig frissek legyenek. A lekvárjaink iránti élénkülő kereslet következtében saját gyümölcseinket ki kell egészítenünk vásárolt gyümölcsökkel is, melyeket hazai hűtőházakból szerzünk be. 

A lekvárok Bács-Kiskun megyei kisüzemünkben, 100% kézi munkaerővel készülnek. Az alapanyagok gondos előkészítését követően, a kíméletes főzés rozsdamentes acél lábosokban történik. A főzések alatt folyamatosan mérjük és beállítjuk a késztermékek szárazanyagtartalmát és PH szintjét is, a sztenderd, kiváló minőség garantálása érdekében. A lekvár üvegekbe töltését, és lezárását követően elvégezzük az üvegek csírátlanítását, másnap pedig következik a címkézés és a lekvárok gyűjtőkartonokba helyezése, hogy szállításra kész állapotban várják a megrendeléseket.

'5999860135043'
'5999860135043'
'5999860135043'
Gabijó lekvár vaníliás erdei gyümölcs 240g

Gabijó lekvár vaníliás erdei gyümölcs 240g

Gabijó lekvár vaníliás erdei gyümölcs 240g
 
Ár:Fogyasztói ár: 1.150Ft
Cikkszám:  '5999860135043'
Státusz: 
Rendelésre, összekészítési idő átlagosan 2-3 munkanap

Egységár:  4.79 Ft/ g

Méret: 240g

GabiJó

0 vélemény  (0 vélemény)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat, nem tudjuk kiszolgálni. Köszönjük.

További GabiJó termékek

Gabijó lekvár vaníliás erdei gyümölcs 240g

Összetevők: szeder (27%), ribizli (27%), málna (26%), édesítőszer: (eritritol, steviol glikozidok), citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin, természetes vanília aroma.

100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült.

Átlagos tápértékadatok: 100g termékben 100g termék RI* %-ban
 
Energia 284 kJ / 68 kcal 3%
Zsír <0,5g 1%
amelyből telített zsírsavak <0,1g 0%
Szénhidrát 29g 11%
amelyből cukrok 6,5g 7%
Rost 4,9g
Fehérje 1,1g 2%
0,02g 0%
 
*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).

Édesanyám kezdetben a saját- és szomszédos kertekben gyümölcsöket és fűszernövényeket kezdett termeszteni, melyek termését saját kezűleg feldolgozta kistermelői üzemében. Portékáit szezonális jelleggel a helyi piacra is kivitte, ahol az érdeklődők egy kis kóstolóval egybekötve vásárolni tudtak. Kiindulásképpen az általa eladásra kínált termékkörből választottunk egyet, melyet közösen, sok-sok munkával tovább csiszoltunk. Így született meg a GabiJó lekvárcsalád.

Elsőként 4 különböző, 240 g-os termékkel jelentünk meg, melyek különleges ízkombinációit ő maga álmodta meg. Ezekben a termékeinkben édesítésre – cukortartalmuk minimalizálása érdekében – cukor helyett eritrit és stevia keverékét alkalmazzuk. Így tudjuk elérni, hogy 100 g lekvár – gyümölcstől függően – mindössze 4,4g – 8g cukrot tartalmazzon, gyümölcstartalma pedig elérje a 80%-ot!

Az első 4 termékünk megjelenését követő egy évre 3 új, 200 g-os lekvárral is előrukkoltunk, melyek nemcsak megjelenésükben, hanem összetételükben is merőben mások. Megtervezésüknél próbáltunk valamelyest kedvezőbb árú készítményeket összeállítani, és azon vásárlóink kedvében is járni, akikhez a klasszikus, egy-gyümölcsös ízek közelebb állnak. 

A 200 g-os termékeinket almalé sűrítménnyel és steviával édesítjük. Az alma sűrítményben található természetes almacukor következtében a 200 g-os lekvárjaink cukortartalma magasabb – 20,5g – 21,5g – mint a 240g-os kategóriánk esetében, összességében mégis legalább 30%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos, finomított cukorral készített lekvároknál. 

A készítményekben fölhasznált gyümölcs egy jelentős része saját termés, melyet a szedést, válogatást, magozást és mosást követően fagyasztva tárolunk, hogy a belőlük főzött és eladásra kínált lekvárok mindig frissek legyenek. A lekvárjaink iránti élénkülő kereslet következtében saját gyümölcseinket ki kell egészítenünk vásárolt gyümölcsökkel is, melyeket hazai hűtőházakból szerzünk be. 

A lekvárok Bács-Kiskun megyei kisüzemünkben, 100% kézi munkaerővel készülnek. Az alapanyagok gondos előkészítését követően, a kíméletes főzés rozsdamentes acél lábosokban történik. A főzések alatt folyamatosan mérjük és beállítjuk a késztermékek szárazanyagtartalmát és PH szintjét is, a sztenderd, kiváló minőség garantálása érdekében. A lekvár üvegekbe töltését, és lezárását követően elvégezzük az üvegek csírátlanítását, másnap pedig következik a címkézés és a lekvárok gyűjtőkartonokba helyezése, hogy szállításra kész állapotban várják a megrendeléseket.


Termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

Gabijó lekvár vaníliás erdei gyümölcs 240g vásárlása:
Adja le Gabijó lekvár vaníliás erdei gyümölcs 240g termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon.
Gabijó lekvár vaníliás erdei gyümölcs 240g ára: 1.150Ft

Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!

Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon. A megrendelést regisztrált felhasználóként tudja leadni webáruházunk online felületén és telefonon is. Telefonos rendelés előtt, kérjük, végezze el a regisztrációs folyamatot a Fiók létrehozása menüben. Köszönjük.
Telefonszámunk: 06-20-22-33-199, Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Készleten" kategóriában találja, illetve a termék oldalon, a termék elérhetőségénél.)

Köszönjük.

Munkanapokon 07:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - Kizárólag értesítést követően.
Nyitva tartás: Hétfőn: ZÁRVA, Kedd: 13:00-18:00, Szerda-Csütörtök-Péntek 11:00-18:00, Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon

A munkanapokon 07:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.

Folyamatban lévő rendeléséről részletesen fiókjában is tájékozódhat, kattintson a rendelés részleteihez és tételesen láthatja a már bekészítet termékeket. Érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre vagy telefonon várjuk.


Vélemények

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Captcha

Önnek ajánljuk