A burgonyapehely finom lemezes szerkezetű, vagy lisztes állagú, sárgás színű, minőségét igen sokáig megőrző étel alapanyag. Ebből kevés vajjal, tejjel, vízzel, sóval keverve burgonyapüré készíthető.
Összetevők: burgonya.
Allergének a termékben: nincs.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia1417 kJ (338 kcal)
Zsír0,3 g
-amelyből telített zsírsavak0,1 g
Szénhidrát72,7 g
-amelyből cukrok1,7 g
Fehérje10,1 g
Só0,5 g
Felhasználási javaslat:
Burgonyapüré készítése: 250 g burgonyapehelyhez adjunk fél liter meleg, sós vizet, ízlés szerint vajat vagy margarint, majd keverjünk hozzá fél liter hideg tejet.
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Személyes átvétel esetén is szükséges az előzetes rendelés, megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat. Köszönjük.