Waterwipes baba törlőkendő 60db
Waterwipes
Waterwipes

Waterwipes baba törlőkendő 60db

WaterWipes Baba Törlőkendő 60db-os kiszerelés a legkedveltebb csomagolás a WaterWipes kendők közül. A WaterWipes Baba törlőkendő a világon egyedülálló módon nem tartalmaz semmilyen hozzáadott kémiai és vegyi anyagot. Az összetevők között csupán teljesen tiszta szűrt víz valamint Grapefruit Mag Olaj található. A Grapefruit Mag Olaj gondoskodik a Baba Bőrének ápolásáról, a tiszta szűrt víz pedig a Baba bőrének a tisztán tartásáról. A WaterWipes Baba Törlőkendő kifejezetten javasolt a Babák ápolása és gondozása alkalmával, hiszen az Újszülött gyermekek bőre sokkal érzékenyebb mint, a felnőtteké. Az egyedülálló WaterWipes Baba törlőkendő abban az esetben is kifejezetten ajánlott amennyiben Babánk bőrén pelenka vagy egyéb külső tényező okozta allergiás kiütés jelentkezik. Ez annak köszönhető, hogy a WaterWipes nem tartalmaz semmilyen kémiai és vegyi anyagot. Adja meg a legtisztább és legtökéletesebb gondoskodást, melyet Babája megérdemel!

Ez a WaterWipes Természetes Törlőkendő Csomag a legkedveltebb kiszerelés, hiszen elegendő Nedves Törlőkendőt tartalmaz Gyermekünk ápolásához. Fontos, hogy a törlőkendő csomagolását mindig gondosan zárjuk vissza ezzel is óvjuk a kendőket az esetleges kiszáradástól. Amennyiben jelentősebb nedvesség koncentrálódik a csomag alsó részében, úgy forgassuk meg a csomagot és a tenyerünkkel gyengéden nyomkodjuk meg. Ennek köszönhetően a nedvesség ismét átjárja a kendőket.

Köszönhetően, hogy a WaterWipes Természetes Törlőkendők semmilyen illatosító adalékot vagy tartósítószert sem tartalmaznak, így bármikor használhatjuk akár arcunk törlésére vagy ápolására. A WaterWipes Nedves Kendők nem hagynak kellemetlen ragadó érzést vagy csillogást a bőrön. Csupán gyengéden ápolják és tisztítják azt. Így, bár elsősorban Bab törlőkendőnek javasoljuk, kiválóan alkalmas általános tisztításra vagy ápolásra is.

'5099514041215'
'5099514041215'
'5099514041215'
Waterwipes baba törlőkendő 60db

Waterwipes baba törlőkendő 60db

Waterwipes baba törlőkendő 60db
 
Ár:Fogyasztói ár: 1.000Ft
Cikkszám:  '5099514041215'
Státusz: 
Rendelésre, összekészítési idő átlagosan 2-3 munkanap

Egységár:  16.67 Ft/db

Méret: 60db


0 vélemény  (0 vélemény)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé

Önnek ajánljuk