Bajor mandula grillázsos 100g
Bajor

Bajor mandula grillázsos 100g

Karamellizált bajor mandula különlegesség.Grillezendő nyersanyagok előkészítése: A kerti sütéshez mindig friss húst és ne mélyhűtőben tárolt húst használjunk! Füstölt húsárukat ne grillezzünk, mert sütés közben a magas hő hatására rákkeltő nitrozamin vegyületek keletkezhetnek bennük. Az húsokról az inakat még pácolás előtt legalább 4-5 centinként vágjuk át, hogy sütéskor ne ránthassák össze a húst. A hússzeletek ne legyenek túl vastagok, mert akkor nem sülnek át. Mindenképpen javasolt a grillezés előtti napon a húst bepácolni, mert így az különösen aromás és puha lesz. Ha pácolás előtt óvatosan bevágjuk a hússzeleteket, akkor az meglehetősen lecsökkenti a pácolási idő hosszát. A bevágott hússzeleteket elég akár 15 percig is pácolni, a bevágatlan és vastagabb szeletek pácolásához kb. 6 óra szükséges. A pácoláskor használjunk fém, vagy üvegedényt, műanyag edény nem alkalmas pácolásra, mert benne a hús elveszítheti frissességét. Grillezés előtt ne sózzuk meg a húst, mert az nedvességet von el a tőle és sütés közben kiszáradhat.

'5999526291137'
Bajor mandula grillázsos 100g
Rendelhető www.napibio.hu

Bajor mandula grillázsos 100g

Bajor mandula grillázsos 100g
 
Ár:Fogyasztói ár: 530Ft
Cikkszám:  '5999526291137'
Státusz: 
Időszakos készlethiány, nem rendelhető!

Egységár:  5.3 Ft/ g


0 vélemény  (0 vélemény)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé

További Bajor termékek

Bajor mandula grillázsos 100g

Karamellizált bajor mandula különlegesség.Grillezendő nyersanyagok előkészítése: A kerti sütéshez mindig friss húst és ne mélyhűtőben tárolt húst használjunk! Füstölt húsárukat ne grillezzünk, mert sütés közben a magas hő hatására rákkeltő nitrozamin vegyületek keletkezhetnek bennük. Az húsokról az inakat még pácolás előtt legalább 4-5 centinként vágjuk át, hogy sütéskor ne ránthassák össze a húst. A hússzeletek ne legyenek túl vastagok, mert akkor nem sülnek át. Mindenképpen javasolt a grillezés előtti napon a húst bepácolni, mert így az különösen aromás és puha lesz. Ha pácolás előtt óvatosan bevágjuk a hússzeleteket, akkor az meglehetősen lecsökkenti a pácolási idő hosszát. A bevágott hússzeleteket elég akár 15 percig is pácolni, a bevágatlan és vastagabb szeletek pácolásához kb. 6 óra szükséges. A pácoláskor használjunk fém, vagy üvegedényt, műanyag edény nem alkalmas pácolásra, mert benne a hús elveszítheti frissességét. Grillezés előtt ne sózzuk meg a húst, mert az nedvességet von el a tőle és sütés közben kiszáradhat.


Termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

Bajor mandula grillázsos 100g vásárlása:
Adja le Bajor mandula grillázsos 100g termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon.
Bajor mandula grillázsos 100g ára: 530Ft

Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!

Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon.
(06-20-22-33-199 Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Azonnal" kategóriában találja.)

Köszönjük.

Munkanapokon 14:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - A készleten lévő termékek pár órán belül, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 11 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-K-SZe 10:30 – 18:30 CS-P 10:30 – 18:30 Szo 10:00 – 13:00

Szt. István krt. 23. (Nyugati tér) - A készleten lévő termékek várhatóan 16 óra után, egyéb termékek a rendelést követő munkanapon várhatóan 16 óra után, értesítést követően.
Nyitva tartás: H-P 10:30 – 18:30 Szo 10:30 – 13:30

Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon

A munkanapokon 14:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.

Folyamatban lévő rendeléséről fiókjában is tájékozódhat, érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre, az oldal alján található "Segíthetünk?" ablakba írva vagy telefonon várjuk.


Vélemények

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Captcha

Címkék:   LWPRD

Önnek ajánljuk