Ajánló

Antigua barna nádcukor 500g
---
---

Antigua barna nádcukor 500g

Miért egészségesebb a nádcukor a fehércukornál?

A finomítatlan nádcukorban megmaradnak azok az értékes tápanyagok (vitaminok és nyomelemek), melyek hasznosak szervezetünk számára, illetve segítik magának a cukornak is a megemésztését. A finomítatlan nádcukor megemésztése tehát egyrészt nem terheli le a szervezetet, másrészt a szénhidrátokon túl más hasznos tápanyagokkal is szolgál a szervezet számára.

A fehércukor ezzel szemben egy olyan természetellenesen tömény, színtiszta szénhidrát, melynek megemésztése jelentős tehertétel az emberi szervezet számára, miközben feldolgozásához egyéb tápanyagokat is el kell vonnia a szervezetnek valahonnan (pl. B-vitaminokat és kalciumot).

A nádcukor tehát sokkal egészségesebb a finomított fehércukornál!

Valódi nádcukor és „barnacukor”

Széles körben kaphatóak olyan „barnacukor”-nak nevezett termékek, melyek meglovagolva az egészséges táplálékok iránti megnövekedett igényt, megtévesztik a tájékozatlan vásárlókat. A nádcukorhoz hasonló megjelenésű termék ugyanis fehércukorból készül nádmelasz (mint színezőanyag) hozzáadásával. Ez a „trükk” azonban nyilvánvalóan nem befolyásolja annak egészségességét, vagyis a „barnacukor” ugyanolyan egészségtelen, mint a fehércukor. Keressük a valódi nádcukrot, ha egészségesebb édesítőszerre vágyunk!

A nádcukor felhasználása

A nádcukornak a fehércukorhoz képest természetesebb, kicsit lágyabb, enyhén karamellás íze van. Használhatjuk süteményekhez, italokhoz, befőzéshez, illetve minden olyan ételhez, amihez eredetileg fehércukrot adtunk volna!

Hogyan készül a nádcukor?

A jól termő vidékeken a cukornád egészen magasra megnő, akár 3 méteresre is. Mire beérik, a leveleinek nagy része leszárad, de azért néhány zöld még ilyenkor is marad rajta. Sok helyen a földet aratás előtt leégetik, hogy megszabaduljanak a nádszárakon lévő elszáradt levelektől , illetve valamelyest a nádat borító viaszos rétegtől is. A tűz viszont hamar leég, így maga a nádszár, illetve annak cukortartalma nem szenved különösebb kárt.

Használhatjuk süteményekhez, italokhoz, befőzéshez, illetve minden olyan ételhez, amihez eredetileg fehércukrot adtunk volna.

'8000043061206'
'8000043061206'
'8000043061206'
Antigua barna nádcukor 500g
0 stars, based on 0 reviews

Antigua barna nádcukor 500g

Antigua barna nádcukor 500g
 
Ár:Fogyasztói ár: 430Ft
Cikkszám:  '8000043061206'
Státusz: 
Rendelésre, összekészítési idő átlagosan 2-3 munkanap

Egységár:  0.86 Ft/ g

Méret: 500g


0  (0)   |   Vélemények   |   Kedvencek közé
A termék megvásárlására minden esetben kizárólag a weboldalon leadott megrendelés után van lehetőség. Megrendelés és átvételi értesítő hiányában kérjük ne keresse fel átvételi pontunkat, nem tudjuk kiszolgálni. Köszönjük.

További --- termékek

Antigua barna nádcukor 500g

Miért egészségesebb a nádcukor a fehércukornál?

A finomítatlan nádcukorban megmaradnak azok az értékes tápanyagok (vitaminok és nyomelemek), melyek hasznosak szervezetünk számára, illetve segítik magának a cukornak is a megemésztését. A finomítatlan nádcukor megemésztése tehát egyrészt nem terheli le a szervezetet, másrészt a szénhidrátokon túl más hasznos tápanyagokkal is szolgál a szervezet számára.

A fehércukor ezzel szemben egy olyan természetellenesen tömény, színtiszta szénhidrát, melynek megemésztése jelentős tehertétel az emberi szervezet számára, miközben feldolgozásához egyéb tápanyagokat is el kell vonnia a szervezetnek valahonnan (pl. B-vitaminokat és kalciumot).

A nádcukor tehát sokkal egészségesebb a finomított fehércukornál!

Valódi nádcukor és „barnacukor”

Széles körben kaphatóak olyan „barnacukor”-nak nevezett termékek, melyek meglovagolva az egészséges táplálékok iránti megnövekedett igényt, megtévesztik a tájékozatlan vásárlókat. A nádcukorhoz hasonló megjelenésű termék ugyanis fehércukorból készül nádmelasz (mint színezőanyag) hozzáadásával. Ez a „trükk” azonban nyilvánvalóan nem befolyásolja annak egészségességét, vagyis a „barnacukor” ugyanolyan egészségtelen, mint a fehércukor. Keressük a valódi nádcukrot, ha egészségesebb édesítőszerre vágyunk!

A nádcukor felhasználása

A nádcukornak a fehércukorhoz képest természetesebb, kicsit lágyabb, enyhén karamellás íze van. Használhatjuk süteményekhez, italokhoz, befőzéshez, illetve minden olyan ételhez, amihez eredetileg fehércukrot adtunk volna!

Hogyan készül a nádcukor?

A jól termő vidékeken a cukornád egészen magasra megnő, akár 3 méteresre is. Mire beérik, a leveleinek nagy része leszárad, de azért néhány zöld még ilyenkor is marad rajta. Sok helyen a földet aratás előtt leégetik, hogy megszabaduljanak a nádszárakon lévő elszáradt levelektől , illetve valamelyest a nádat borító viaszos rétegtől is. A tűz viszont hamar leég, így maga a nádszár, illetve annak cukortartalma nem szenved különösebb kárt.

Használhatjuk süteményekhez, italokhoz, befőzéshez, illetve minden olyan ételhez, amihez eredetileg fehércukrot adtunk volna.


További termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

A termék információkat, összetevőket igyekszünk napra készen tartani, de minden igyekezetünk ellenére, esetenként nem tudjuk követni az esetleges gyártó általi módosításokat. Kérjuk minden esetben felhasználás ellőtt olvassák el a terméken szereplő információkat.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék képek illusztráicók, frissítésük folyamatos, előfordulhat más kiszerelés vagy korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és vonalkódja a mérvadó.


Antigua barna nádcukor 500g vásárlása:
Adja le Antigua barna nádcukor 500g termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon.
Antigua barna nádcukor 500g ára: 430Ft

Üdvözöljük webáruházunkban és köszönjük érdeklődését!

Webáruházunk megrendelése esetén szolgálja ki Önt, kérjük, minden esetben adja le rendelését webáruházunk felületén vagy telefonon. A megrendelést regisztrált felhasználóként tudja leadni webáruházunk online felületén és telefonon is. Telefonos rendelés előtt, kérjük, végezze el a regisztrációs folyamatot a Fiók létrehozása menüben. Köszönjük.
Telefonszámunk: 06-20-22-33-199, Nyitva tartási időben. Kollégáink folyamatosan veszik fel a rendelésket, ha nem ér el minket vonalban vannak, visszahívják Önt.)
Személyes átvétel esetén várja meg értesítésünk a rendelt termékek átvételével kapcsolatban, a készleten lévő termékek esetén is.
(Készleten lévő termékeinket az "Készleten" kategóriában találja, illetve a termék oldalon, a termék elérhetőségénél.)

Köszönjük.

Munkanapokon 07:00-ig leadott rendeléseket a készlet függvénye szerint (az irányadó készlet státuszokat a termék mellett találja) az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

Személyes átvétel:
Bacsó Béla u. 29. (Rákóczi tér) - Kizárólag értesítést követően.
Nyitva tartás: Hétfőn: ZÁRVA, Kedd: 13:00-18:00, Szerda-Csütörtök-Péntek 11:00-18:00, Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

Futárszolgálat és Pick Pack Pont:
A rendelést követő 2. munkanapon

A munkanapokon 07:00 után leadott rendelések esetén egy munkanappal hosszabbodik a teljesítési idő.
Amennyiben a megrendelt termék a megrendelést követő napokon még nem áll rendelkezésünkre, úgy arról a megrendelést követő 4. munkanapon tájékoztatjuk, addig több beszerzési forrásból is igyekszünk teljesíteni rendelését.

Folyamatban lévő rendeléséről részletesen fiókjában is tájékozódhat, kattintson a rendelés részleteihez és tételesen láthatja a már bekészítet termékeket. Érdeklődését az info@napibio.hu e-mail címre vagy telefonon várjuk.


Vélemények

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Captcha

Önnek ajánljuk